loading
close
SON DAKİKALAR

Hüseyin Hakkı Kahveci: Binali Yıldırım'ı Alman televizyonunda konuşturdular, meydanlarda ne söyledilerse hepsini yedirdiler

Hüseyin Hakkı Kahveci: Binali Yıldırım'ı Alman televizyonunda konuşturdular, meydanlarda ne söyledilerse hepsini yedirdiler
Tarih: 19.02.2018 - 11:01
Kategori: Medya

Gazeteci-yazar Hüseyin Hakkı Kahveci, Can Ataklı'nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katıldı.

Kahveci'nin açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

-(Deniz Yücel'in tahliyesi) AYM'nin gazeteciler için kararı var. Bir gazeteci haberin doğruluğunu yanlışlığını bilemeyebilir ama haberi yayınlayabilir. Bu yüzden cezalandırılamaz, diyor. Yücel terör faaliyetinde bulunduysa, PKK sempatizanı diyorsan akreditasyon vermezsin. 

-Afrin operasyonu ve Almanya ziyaretinin zamanlamasına bakınca, Tillerson'ın da gelişi üst üste gelince benim gördüğüm Rusya'ya kazık atılmış durumda. Rusya da Afrin'e Suriye ordusunu yönlendirerek mesajı verdi. Rus turist gelmezse işletmeler para kazanmıyor. Erken rezervasyon bu ay bitiyor. Aldığım bilgiye göre yerlerde sürünüyor.

Bana göre, ABD masaya kartları koydu bunlar üzerinden resti çekti. 

-Binali Yıldırım'ı Alman televizyonunda konuşturdular. Meydanlarda ne söyledilerse hepsini yedirdiler. 2012 yılından beri tank yapılıyor. Altay tankı için Almanlar'ı davet etti. Güler misin ağlar mısın? 

-Afrin'deki sivillere 5 gün süre verirsin. Kızılay'ı, Kızılhaç'ı göreve gönderirsin. Çıkmıyorsa teröristtir. Sonra veririm top atışını. Şu anda yapılan şovdan öte bir şey değil. İlk 3 gün millet coştukça coşuyor. Şu anda coşku yerini korkuya bırakmış durumda. 

-2013'de Sykes-Picot Anlaşması IŞİD tarafından lağvedildi. IŞİD İngiliz istihbaratının içinde olduğu bir yapı. İngiltere, IŞİD üzerinden Sykes-Picot'u iptal etti.

-Bahçeli, konuşuyor. Afrin orada buyur git. (Seçim öncesi) Önemli isimler ikna edilerek MHP çatısında toplanmasına çalışılabilir. 2019'dan sonra yoklar. Bu süreci en iyi okuyanlardan birisiyiz. Vatandaşlar bu yükü (ekonomik olarak) taşıyacak durumda değil. Savaşa harcanan paranın ne kadar olduğunu bilmiyoruz.

-Bin 500- 2 bin terörist öldürüldü diyorlar da hiç ceset görmedik. 

-2009'dan itibaren sınırları açtık mı, dünya ayağa kalktı mı terörisitler Türkiye'den geliyor gidiyor diye...

-BOP bitti. İsrail'in, Erdoğan iktidara gelmeden adını koyduğu 'demo İslam projesi' bitti. 'Demo İslam Türkiye'nin Yeni Yüzü' adlı İbranice kitapta diyor ki; 'Erdoğan'ı 10 yıl öncesinde keşfettik, Erdoğan İslamcı Kemalisttir'. Yıl 2003. Bu kitabın AKP iktidara geldikten 3 ay sonra basılması dikkat çekici. 

(SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi) Tanrıverdi, (ÖSO'yu) biz eğittik, diyor, bunu söyleyince kızıyor. ÖSO terör örgütü kabul edilmemiş olabilir ama yarın terörist kabul edilmeyeceğinin garantisi yok. 

IŞİD, Suriye'yi yakarken bizimkilerin sesleri bile çıkmadı. Reyhanlı'yı bombaladılar, El Kaide 'biz yaptık' dedi. Hala Mihraç Ural yaptı diyorlar. Gül de, 'El Kadie Akdeniz'de' demedi mi, hala neyi saklıyorsunuz? 

-Popçularımızın, modacılarımızın, Nur Hanımın mesela (Nur Yerlitaş) Afrin'e gitmesi lazım. En büyük asker bizim asker demeleri lazım. Bir kuruşluk tenezzül etmedim. Ama mehmetçiğe destek için gideceğim. Bunlar musluktan beslendikleri için gidecekler, destek verecekler. Politikayı değil ama mehmetçiği desteklliyorum. 

Sıla'yı taşlıyorsunuz, Kenan Doğulu'ya 10. Yıl Marşı nedeniyle iş vermiyorsunuz da diğerleri nerede?"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları