loading
close
SON DAKİKALAR

İbrahim Tatlıses: Reza Zarrab, hırsız değil adam gibi adamdır, evladım gibi severim

İbrahim Tatlıses: Reza Zarrab, hırsız değil adam gibi adamdır, evladım gibi severim
Tarih: 03.02.2018 - 13:51
Kategori: Magazin

İbrahim Tatlıses, Reza Zarrba için "17-25 Aralık olaylarında dedim ki Reza için, ‘Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım.’ Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses, Posta gazetesinden Alev Görsoy Cimin’e konuştu. Tatlıses röportajda İstanbul’dan İzmir’e yerleşmesine, sahnelere ne zaman geri döneceğine kadar birçok soruya yanıt verdi.

Tatlıses’in röportajında dikkat çeken yerler ise siyasi mesajlarıydı.

“TAYYİP BEY’İ GERÇEKTEN SEVİYORUM”

Tatlıses “Afrin’i de sormak isterim. Sanatçıların bazıları 'Savaşa hayır' diye imza topladı. İktidar epey tepki gösterdi. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“İnsanların ölmesine karşıyım. Kim olursa olsun, Kürt, Arap, İngiliz, Japon... ‘Gavur’ diyoruz ya, bazı gavurlar bizden iyi bana göre. Herkes Allah’ın yarattığı bir kul. Ben savaş ister miyim? Hayır. Kavga ister miyim? Hayır. İnsanların ölmesini ister miyim? Hayır. Ama bir karış toprağıma göz dikenin gözünü çıkarırım. Gücüm yeterse tabii. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum. Bugüne kadar kimse kafa tutamadı Amerika’ya, adam siyaseti iyi biliyor. Ve ben onu gerçekten seviyorum. Lider gibi lider.”

“İKİ KERE TAYYİP BEY’İN HATIRI İÇİN VAZGEÇTİM”

Resepsiyonlara katılması ve milletvekili adayı olması sürecine de değinen Tatlıses açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ben yalaka değilim. İlk günden beri Tayyip Bey’i seviyorum. Zaman zaman çok da sert eleştirilerim oldu. Genç Parti’den milletvekili adayı olduğum dönem çok laf söyledim. Ama o kimseyi bertaraf etmedi. Sadece iyi lider değil, ayrıca iyi bir insan. Kindar değil, onun için vatan, memleket ve halkı önemli.

Üç kez aday oldum. İki kere Tayyip Bey’in hatırı için vazgeçtim. Belediye Başkanı’na sıktılar ya Siverek’te. Demiş ki, ‘İbrahim Tatlıses Urfa’da konuşma yapacak. Allah korusun, bir şey olur, yanında değiliz ki koruyalım. Söyleyin ki, biz onu düşünüyoruz yoksa kendisi bizim milletvekilimizdir.’ Allah’ı var, ne zaman kendisine telefon açsam çıktı. Ben aramadan bile beni aradı ‘Ne yapıyorsun başkan’ diye.”

“Olacak. Ya olacak ya olacak. Beyefendi ne derse o olur. 'Evet' derse, İzmir’den girmeyi isterim fazla zorlanmadan. Urfa’dan koymasın” diyen Tatlıses, annesinin kendisinin milletvekili olması dileğine dair de “Evet. İnşallah 2019’da bu isteği yerine gelir. Annem çok rahatsız, inşallah yetişir (Ağlıyor). Bir de Tayyip Bey’i çok seviyor, ‘Beni tanıştır’ dedi, kısmet olmadı. Bu keşke gerçekleşse. Bir kez dünya gözü ile görse canım anam Tayyip Bey’i” dedi.

“REZA’YI ÇOK SEVERİM HEM DE EVLADIM GİBİ”

İbrahim Tatlıses, “Ebru Gündeş’e kırgınmışsınız ama ‘Nedenini asla açıklamam’ demişsiniz. Neden kırgınsınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Kızgın veya kırgın değilim. Reza’yı çok severim, hem de evladım gibi. Bana çok güzellikleri, iyilikleri var. Benim ona yok mu? Var. Benim ona ağabeyliğim, babalığım var. Çocuğunu Reza’ya götürmesi normal değil mi? Kendi de gitmedi, gidebilirdi. Nihayetinde çocuğunun babası, nihayetinde eşi. Erkek olarak ben olsam kadının çocuğunu götürürüm. İstersem yakalanayım, beni de hapse atsınlar, nedir yani. Onun için kırıldığımı söyledim, yoksa Reza’nın hanımı kardeşimizdir. Onun sevdiği insana saygı duyarız.”

“EĞER O HIRSIZSA, BEN DE HIRSIZIM”

“Bir de Ebru Hanım’ın çalışmaya ihtiyacı yok ki” diyen Tatlıses “Yani eşi cezaevindeyken sen burada sahnelere çık... Bana doğru gelmiyor. Yoksa acayip iyi bir sestir, severim. Her zaman söylerim üç kişi dinlerim diye; Sibel Can, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı. Bunlar önemli seslerdir. 17-25 Aralık olaylarında dedim ki Reza için, ‘Eğer o hırsızsa, ben de hırsızım.’ Yine derim. Hırsız değil, adam gibi adamdır” ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

nasir nasirzadeh

ibrahim tatlises ne gelecek sahniye hic ibrahim abiden hebar yok neden o bir impratordi adamdi

gerek her zaman onun o sahnelerde olcak ve adi hepsi deyile .... ibrahim abimizi cok cok seviruz.....tamam sayglar ve tesekkurler

12.01.2019, 11:12
Yorum Yap

Facebook Yorumları