loading
close
SON DAKİKALAR

İdil Biret lösemili çocuklar için tuşlara dokunacak

İdil Biret lösemili çocuklar için tuşlara dokunacak
Tarih: 03.11.2018 - 12:25
Kategori: Sendika

Lösemili çocuklar için Tepecik Araştırma Hastanesi'nde bir odanın tam donanımlı olarak yapımı için Yine bir piyano sanatçısı Hande Dalkılıç’ı getirten Tüm Yerel Sen Sendikası şimdi de aynı sosyal sorumluluk projesi kapsamında İdil Biret’i İzmirli sanatseverlerle buluşturuyor....

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise “ her ne kadar emek örgütü de olsak bu  projede olmanın insanlık görevi olduğunu düşünüyorum .Bu çocuklarımıza bir nebze çare olabiliyor isek ne mutlu bize “ dedi.

‘Her Nota Bir Umut’ projesi kapsamında, hasta çocuklarının tanı ve tedavisi için şehir dışından gelen yardıma muhtaç ailelere için dünyaca ünlü piyanist İdil Biret Yarın Ahmet Adnan Saygun Kültür ve Sanat  merkezinde konser verecek.

Dünyaca ünlü piyanist İdil Biret yarın (3 Kasım’da), İzmir’deki Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde vereceği konserle, kanserle mücadele eden çocuklara destek olacak.

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’nin ev sahipliğinde İzmir’de ikamet eden hasta çocuklar ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkolojisi Servisi ve Kemik İliği Nakli Merkezi yararına düzenlenecek konser, Karşıyaka Belediyesi, Tüm Yerel-Sen Sendikaları ve çok sayıda kurumun sponsorluğunda sanatseverleri buluşturacak. Konserden elde edilecek gelirle Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ne solunum cihazı alınacak

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları