loading
close
SON DAKİKALAR

İftiracılara Kutlama

İftiracılara Kutlama
Tarih: 13.11.2015 - 00:00
Kategori:

Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, merak ediyoruz; Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba'ya, Kılıçdaroğlu'na söylediniz mi? Yoksa onlar zaten biliyorlar mıydı? Bu misafirin Ermeni Soykırımı Yüzüncü Yıl Komitesi üyesi olduğunu!

"Türkler soykırımcıdır" diyenler, böyle diyenlere destek verenler, sizi şiddetle kutluyoruz.

Eski bir gerilla olup, sonraki zamanlarda devletine başkan olmuş, kamil insan görüntülü tonton bir adam bulmuşsunuz. Memleketi Uruguay.

2010-2015 yılları arasında başkanlık yapmış, şimdilerde 80 yaşına sağlıkla ulaşmış Jose Mujica´yı eşiyle Türkiye´ye getirip şehir şehir dolaştırdınız. Konferanslar verdirdiniz. Gazetelerden öğrendik, bilhassa İzmir´de izdiham olmuş, izlemek dinlemek aydınlanmak isteyenler kocama salonlara sığmamış, bahçelere taşmış.

Uruguay nüfusu 4 milyondan az, pek küçük bir ülke. Batı Avrupa buraları keşfettikten sonra İspanyol edilmişler, 1825´de devlet olmuşlar, dünyanın Afrika kıtasının en ucundaki güney Afrika hizasında, ama oradan sonra kocaman bir okyanus geçildikten sonra, bizden binlerce kilometre uzaklarda.

Bu değerli insan, Türkiye´ye örnek bir insan!

Devlete başkan ama sarayı yok, dünyanın en yoksul devlet başkanı diye ün yapmış. Tam zamanı; Türkiye´de saray meselesi önemli, herhalde bu gösterişçiliğe haklı bir öfke duyan pek farklı düşünceden insanlardan çok övgü almışsınızdır.

Hele bu işi chp genel başkan yardımcılarıyla birlikte gerçekleştirmeniz yok mu! Sezgin Tanrıkulu bir yanda, bir yanında Veli Ağbaba, sonra da Kemal Kılıçdaroğlu ile kahvaltı fotoğrafı doğrusu müthişti!

Kimine göre kamil insan kimine göre tonton amcayı, bu "saraysız kıral"ı dinlemeye gelenlere söylemediniz, belli.

Ama merak ediyoruz; Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba´ya, Kılıçdaroğlu´na söylediniz mi? Yoksa onlar zaten biliyorlar mıydı?

Neyi mi?

Neyi olacak!

Bu misafirin Ermeni Soykırımı Yüzüncü Yıl Komitesi üyesi olduğunu! Bu komiteye üyelikten, onur üyesi olmaktan gurur duyacağını daha görevindeyken Ocak 2015´te ilan ettiğini; 30 Mart 2015´te başkanlık görevi bitince üyeliğinin başladığını; ve o tarihten bu yana yüzyıllık iftiracılığa "onur" kattığını!

CHP yöneticileri bu gerçeği biliyorlardı ve bu çıkarmaya ortak oldular ise, ortadaki büyük bir "mesele".

Bilmiyorlardı da ermeni soykırımı iftiracılarına alet oldular ise, karşımızdaki büyük bir "dert".

Ama her iki durumda da söyleyebileceğimiz tek şey var: Artık herşey ortada!

Prof. Dr. Birgül Ayman Güler

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları