loading
close
SON DAKİKALAR

İki astsubayı şehit etti, öldürüldü

İki astsubayı şehit etti, öldürüldü
Tarih: 19.04.2014 - 13:17
Kategori: Sağlık, Yaşam

Biga’ya bağlı Sarnıç Köyü’nde, Yakup A.’nın, eşi Hatice A.’ya şiddet uygulaması üzerine komşuları durumu jandarmaya bildirdi...

Biga’ya bağlı Sarnıç Köyü’nde, dün saat 21.30 sıralarında, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen Yakup A.’nın, eşi Hatice A.’ya şiddet uygulaması üzerine komşuları durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine köye giden Biga Merkez Karakol Komutanı Astsubay Başçavuş İlhan Yıldız, Yakup A. ile evin bahçesinde konuşarak, bir daha eşine şiddet uygulamaması konusunda uyarılarda bulunup, ikna etmeye çalıştı.

Ancak, bu sırada aralarında tartışma çıktı. Yakup A., elindeki pompalı tüfeği astsubay Yıldız’a doğrultup, ateş etti. Astsubay Yıldız, başına isabet eden saçmalarla olay yerinde şehit olurken, Yakup A. kaçtı.

TEKRAR KÖYE DÖNÜP, DEHŞET SAÇTI

Yakup A., jandarma tarafından aranırken, bugün saat 03.00 sıralarında tekrar döndüğü köyde, bir hasmının evine birkaç el ateş etti. Silah sesini duyan köylülerin haber vermesi üzerine köye jandarma timleri sevk edildi. Bu sırada pusu kurduğu öğrenilen Yakup A., ateş açılan eve gelen jandarma timinde görevli astsubay başçavuş Ömer Yanar’ı da göğsünden pompalı tüfekle şehit etti.

2 astsubayı şehit eden, cinayet suçundan daha önceden sabıkası da olduğu öğrenilen Yakup A. ile güvenlik güçleri öğle saatlerinde çatışmaya girdi. Yakup A. vurularak öldürüldü.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları