loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Adnan Oktar bütün bu suçları işlemişse bugüne kadar neredeydiniz?

İmambakır Üküş: Adnan Oktar bütün bu suçları işlemişse bugüne kadar neredeydiniz?
Tarih: 11.07.2018 - 14:18
Kategori: Gündem

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Adnan Oktar'ın operasyonla gözaltına alınması üzerine "Adnan Oktar bütün bu suçları işlemişse bugüne kadar neredeydiniz?" diye sordu.

Twitter hesabından değerlendirmede bulunan İmambakır Üküş, "Bunlar üç gün sonra bırakılır ama operasyonlar sürer. Ergenekon sürecini hatırlayın. İlk kimler alınmıştı?" ifadelerini kullandı.

İmambakır Üküş'ün Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Bu güne kadar korunan ve dokunulmazlık içinde olan Adnan Oktar ve kediciklerine neden şimdi operasyon yapılıyor. Bugüne kadar haklarındaki hiçbir iddia soruşturulmazken şimdi ne oldu? AKP ve hükümetle bugüne kadar içiçe idiler. Seçim sonrası ilk operasyon onlara yapıldı. Sıradaki...

Kediciklerine operasyona birçok kişi seviniyor veya dalga geçiyor. Varsa bir suçları tabii ki soruşturulsun ama durum hiç de öyle değil. Peki sıradaki operasyon kime? Bunlar üç gün sonra bırakılır ama operasyonlar sürer. Ergenekon sürecini hatırlayın. İlk kimler alınmıştı.

Şaka gibi... Adnan Oktar ve kediciklerine ceza maddelerinin tamamından suçlama. İnsanın aklına bütün suçları işlemişlerse bugüne kadar neredeydiniz sorusu geliyor. Erdoğan ve AKP güzellemeleri de kurtaramadı hala "Tayyip beyin haberi yok İngiliz operasyonu" diyor."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları