loading
close
SON DAKİKALAR

İmambakır Üküş: Ataşehir'deki olay Battal İlgezdi değil CHP'ye saldırı olayıdır

İmambakır Üküş: Ataşehir'deki olay Battal İlgezdi değil CHP'ye saldırı olayıdır
Tarih: 08.12.2017 - 00:00
Kategori:

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasına, 'Ataşehir olayı CHP için'Sarı Öküz' olayıdır' dedi.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasına, ''Ataşehir olayı CHP için'Sarı Öküz' olayıdır'' dedi.

İmambakır Üküş, "CHP bu saldırılar karşında dik durmalıdır. Yoksa bütün belediye başkanları tehlikededir" ifadelerini kullandı.

"AKP'nin CHP'li belediyelere saldırısı başladı" diyen İmambakır Üküş'ün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"AKP seçimle alamayacağı yerleri görevden alarak kayyum arayarak demokrasiyi yok ediyor. Ataşehir'deki olay Battal İlgezdi olayı değil CHP'ye saldırı olayıdır. Devamı gelecektir.

Soruşturma var lafının hiç bir geçerliliği yoktur. Hakkında şikayet veya soruşturma olmayan hiç bir belediye başkanı yoktur. Hakkında soruşturma veya şikayet varsa bırakın yargı görevini yapsın. CHP bu saldırılar karşında DİK durmalıdır. Yoksa bütün belediye başkanları tehlikededir. 

Ataşehir olayı CHP için"Sarı Öküz" olayıdır. Eğer CHP bu saldırıya karşı etkin bir tepki göstermezse sıra da diğer belediyeler var AKP onları da tek tek görevden alacaktır. Onun için olay Ataşehir veya Battal İlgezdi olayı değil CHP'ye saldırı olayıdır. CHP bu saldırılara direnmeli. İçişleri Bakanlığının yaptığı açıklamanın hiç bir inandırıcılığı yoktur. Bahşedilen konuların tamamı yargıya intikal etmiş konulardır. Ve yargılama devam etmektedir. Bakanlık kendini yargının yerine koyarak karar alamaz. Bu tümüyle hukuksuz ve CHP'den intikam alma amaçlıdır. Ataşehir ve Battal İlgezdi ile sınırlı kalmayacaktır. Amaç CHP'ye saldırıdır daha önemlisi belediye ile de sınırlı kalmayacaktır. Kılıçdaroğlu dahil bütün CHP'liler risk ve tehdit altındadır. Çok büyük tepki örgütlenmeli tavır konmalı. Yoksa her şey için çok geç kalınmış olacaktır."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları