loading
close
SON DAKİKALAR

İnce'nin ziyaret ettiği fakülte dekanı görevden alındı

İnce'nin ziyaret ettiği fakülte dekanı görevden alındı
Tarih: 25.05.2018 - 08:12
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni ziyaret etmesinin ardından Dekan Prof. Dr. Alaattin Duran'ın, görevden alındığını açıkladı...

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni ziyaret etmesinin ardından Dekan Prof. Dr. Alaattin Duran'ın, görevden alındığını açıkladı.

Dekan'ın bugün Muharrem İnce'yi okula soktuğu için YÖK'ün talimatı ile Rektörlük tarafından görevden alındığı belirtildi.

Twitter adresinden bilgiyi paylaşan İnce, “İstanbul Üniversitesi'ni bölen iktidar, bugünkü destek ziyaretimizden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı'nı görevden aldı. İşte bu yüzden adayım!” dedi.

İnce paylaşımlarının devamında ise “Ülkenin seçkin beyinlerinin kaderi, bir kişinin iki dudağı arasında olmasın diye! 24 Haziran'dan sonra bu ülkeye akademik özgürlük, özerk üniversite gelecek. 24 Haziran'dan sonra üniversite yönetimlerini, rektörleri ve dekanları tek adam değil, üniversite belirleyecek. Gençler, evlatlarım, öğrencilerim sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Benim Cumhurbaşkanlığımda geleceğinize siz yön vereceksiniz. Bilim yön verecek. Bir kişinin kişisel ve siyasal hırsları değil” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,

 

 

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları