loading
close
SON DAKİKALAR

İsrail'den büyük kayıp: 15 asker öldü

İsrail'den büyük kayıp: 15 asker öldü
Tarih: 22.07.2014 - 10:43
Kategori: Dünya

Hamas, bugünkü çatışmalarda 15 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu...

İsrail 'in Gazze operasyonunda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 500'ü geçerken, İsrail de geçmiş yıllardan farklı olarak büyük kayıplar vermeye devam ediyor.

Dün 13 İsrail askerini öldüren Hamas, bugün de 15 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu. İsrail ise bugünkü çatışmalarda 7 askerinin yaşamını yitirdiğini açıkladı. İsrail, 7 Temmuz'da başlattığı Gazze saldırısında toplam askeri kaybını 25 olarak açıklarken, Hamas 45 İsrail askerini öldürdüğünü öne sürüyor.

Refah Sınır Kapısı yarın açılıyor

HAMAS: TALEPLERİMİZDE BİR GİZEM YOK

Eski Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye ise İsrail'in Gazze'ye yönelik 7 Temmuz'dan bu yana düzenlediği saldırılara ilişkin El-Aksa televizyon kanalına konuştu. Taleplerinde herhangi bir gizem olmadığını gayet net ve açık olduğunu belirten Heniye, "Saldırıları durdurmak, bir daha tekrarlanmamasının teminatını almak, halkımızın 8 yıldır maruz kaldığı zalim ablukanın kaldırılması, siyonistlerin Batı Şeria'daki olayların (Kaybolan 3 Yahudi yerleşimciyi arama operasyonları) ardından tutuklanan esirleri serbest bırakması" ifadesini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları