loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul 3 gün çok sert sallanacak

İstanbul 3 gün çok sert sallanacak
Tarih: 28.08.2015 - 16:22
Kategori: Kültür & Sanat

Yılın en sert müzik festivali %100 Metal Fest: Headbangers' Weekend’e artık saatler kaldı.

Yılın en sert müzik festivali %100 Metal Fest: Headbangers' Weekend’e artık saatler kaldı.

Bu yıl 3. yılı gerçekleşecek olan %100 Metal Fest: Headbangers' Weekend, bu yıl da birbirinden iyi metal gruplarını müzikseverlerle buluşturacak.

Geçtiğimiz yıllarda Overkill, Children of Bodom, Epica, Dark Tranquillity ve Sonata Arctica gibi grupları Türk metal seyircisiyle buluşturan %100 Metal Fest Headbangers’ Weekend bu yıl 3 gün olarak dopdolu bir kadroyla 29-30-31 Ağustos tarihlerinde Ağustos ayında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

29 Ağustos Cumartesi saat 13:00’de kapı açılışıyla Küçükçiftlik Park’ta başlayacak festival, katılımcılara çok sert geçecek 3 gün vaat ediyor.



Aralarında ülkemizde yıllardır gelmesi beklenen, Avrupa’nın thrash devi Kreator; geçtiğimiz yılın en başarılı metal albümünün sahibi, Grammy 2015 adayı Amerikalı progresif rock dahileri Mastodon; gotik metalin öncülerinden Therion ve daha bir çok önemli ismin sahne alacağı %100 Metal Fest: Headbangers' Weekend’e ülkemizden de Murder King, Pitch Black Process, Metalium, Thrown to the Sun, Soul Sacrifice, Kes, Vortex of Clutter, Athor ve Chaosnerve toplulukları kariyerlerinin en güçlü örnekleriyle üç gün boyunca Türk metal seyircisiyle birlikte olacaklar.


Vişne Haber Ajansı - Sevcan Yörük

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları