loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Demircan'dan 'Gençlik Girişim Fonu' projesi

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Demircan'dan 'Gençlik Girişim Fonu' projesi
Tarih: 08.12.2018 - 14:29
Kategori: Yerel

CHP’den Kadıköy Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Demircan, açıkladığı 'Gençlik Girişim Fonu' projesiyle; yaşları 15 ile 25 aralığında değişen Kadıköylü gençlerin; proje, deneysel çalışma, girişim ve sivil katılımlarını desteklemeyi amaçlıyor.

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Mustafa Demircan, başkan seçildiği takdirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıklamaya devam ediyor.

Demircan, açıkladığı 'Gençlik Girişim Fonu' projesiyle; 15-25 yaş aralığındaki Kadıköylü gençlerin proje, deneysel çalışma ve girişimlerinin gerçekleşmesini; onların sivil katılımını, özerkliklerini ve kentteki görünürlüklerini desteklemeyi amaçlıyor.

Proje kapsamında; kendi mahallelerini ya da kenti canlandırmak isteyen gençlerin projelerine, sanatsal girişimler ya da teknolojik icatlarda bulunan gençlerin projelerine ve dayanışma, sosyal hizmet, ekolojik bir yaklaşım öneren projelere hibe verilecek.

Proje ile gençlerin beceri ve kapasiteleri ile birlikte özgüvenlerinin, dayanışma ruhlarının gelişmesinin sağlanması, genç bütçelerine katkıda bulunulması ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması hedefleniyor.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları