loading
close
SON DAKİKALAR

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Demircan'dan 'Kadıköy Kültür Kazanı' projesi

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Demircan'dan 'Kadıköy Kültür Kazanı' projesi
Tarih: 14.12.2018 - 10:59
Kategori: Yerel

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Mustafa Demircan, "Sanat Her Mahallede! Kadıköy Kültür Kazanı" projesi ile sanatı mahallelere taşıyarak, sanatçıyı desteklemeyi ve güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Mustafa Demircan, başkan seçildiği takdirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıklamaya devam ediyor.

Demircan, açıkladığı "Sanat Her Mahallede! Kadıköy Kültür Kazanı" projesine ilişkin, "Sanatı mahallelere taşıyarak, sanatçıyı desteklemeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan ‘Sanat Her Mahallede! Kadıköy Kültür Kazanı’ projesi ile Kadıköy’ün mahallelerine, performansa dayalı ve interaktif sanat gösterilerini getireceğiz. Ayrıca sanatı toplum hayatının içine entegre ederek drama, dans ve tiyatroyu mahallenin yaşayan ve soluk alan mekanları haline getirecek, böylece genç yetenekler ve profosyoneller için sanatlarını sergileyebilecekleri alanları yaratacağız" açıklamasında bulundu.

Proje ile; Kadıköy’ün kültür-sanat hayatının zenginleştirilmesi, genç yetenekler, amatör ve profesyonel sanatçılar için performanslarını sergileyebilecekleri ortam yaratılması, sanatın, sanatçının desteklenmesi ve toplumun gelişmesine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları