loading
close
SON DAKİKALAR

Kamu emekçilerinden ihraçlara karşı tepki eylemi

Kamu emekçilerinden ihraçlara karşı tepki eylemi
Tarih: 18.03.2017 - 16:04
Kategori: Sendika

KESK Manisa Şubeler Platformu üyeleri, kanun hükmünde kararnamelerle (KHK) ihraç edilen ve açığa alınan üyeleri için 'İşimi ekmeğimi geri istiyorum' adıyla başlattığı oturma eyleminin 9'uncusunu yaptı.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Manisa Şubeler Platformu üyeleri, ihraç edilen ve açığa alınan üyeleri için 'İşimi ekmeğimi geri istiyorum' adı altında başlattığı oturma eylemlerinin 9'uncusunu yaptı. 

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılan eylemde, platform adına Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Metin Demirel açıklama yaptı. Demirel, "İhraç olan üyelerimizle işimize ekmeğimize geri dönmek istiyoruz ve talep ediyoruz. Artık bu insanların çığlığını duyun diyoruz. İhraç edilen 100 bine yakın kamu emekçilerinin içerisinde birçoğunun yanlışlıklar ve ön yargılar ile ihraç edildiğini bilin. Bu yanlışlıklardan dönülecek ve hepimiz geri döneceğiz. Bundan eminiz" dedi. 

Açıklamanın ardından 'Yaşasın iş, ekmek, mücadelemiz' ve 'İşimizi geri istiyoruz' sloganları atan grup, 1 saatlik oturma eylemi sonunda sessizce dağıldı.


DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları