loading
close
SON DAKİKALAR

Kanal D Haber'den skandal 'tanzim' haberi: Üreticiyi memnun gösterdi, şikayetlerini kesti!

Kanal D Haber'den skandal 'tanzim' haberi: Üreticiyi memnun gösterdi, şikayetlerini kesti!
Tarih: 15.02.2019 - 09:20
Kategori: Gündem

Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber tanzim satışlarla ilgili skandal bir habere imza attı.

Buket Aydın'ın sunduğu Kanal D Ana Haber'de Antalyalı üreticilerin tanzim satışlardan memnun olduğunu gösteren bir haber yayınladı. Üreticinin memun olduğu algısını yaratmaya çalışan Kanal D Ana Haber, üreticinin şikayetlerini sıraladığı kısımları ise kesti. 
Görüntülerin tamamının ortaya çıkmasının ardından Kanal D Ana Haber'e çok sayıda tepki geldi. Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Twitter hesabından "Habercilikte rezillik" paylaşımında bulundu.
Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, tepkilerin ardından haber bülteninde bir açıklama yaptı. Aydın, açıklamasında sadece Fatih Portakal'ı eleştirdi, Fatih Portakal'ın da aynı üretici Ramazan Özbek'le yapılan röportajı yayınladığını belirtti, şunları söyledi:
"Bizi üreticinin açıklamalarını keserek yayınlamakla suçladılar. Üstelik tarafsız, dürüst olduğunu iddia eden, herkese her konuda akıl vermeye kalkan, ahkam kesen bazı meslektaşlarımız da o çevrelerin arasında yerini aldı, sosyal medya hesaplarından bizi suçlamaya çalıştı. Bütün arkadaşlarımın alın terinin bir tweetle lekelenmemesi adına ben cevap verme ihtiyacı hissettim" dedi.
Buket Aydın'ın örnek gösterdiği Ramazan Özbek de Kanal D Ana Haber'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özbek, görüntülerin tamamını yayınlayarak, "Yandaş medya olayı saptırmıştır burada yandaş medya çılgınlığı yavşaklığı vardır yazık lan emeklerimize Allah belanızı versin lan" ifadelerini kullandı.
Üretici Ramazan Özbek'in yayınladığı görüntüler şöyle:
 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları