loading
close
SON DAKİKALAR

Kapıyı gösterdiler

Kapıyı gösterdiler
Tarih: 05.09.2011 - 14:28
Kategori: Spor

Beşiktaş yönetimi, özel hayatına bir türlü dikkat etmeyen Guti'ye karşı daha da sertleşti; gönderebileceklerinin sinyalini verdi

Beşiktaş yönetiminin, Guti konusundaki tavrı sertleşiyor. Özel hayatının 'düzensizliği' nedeniyle eleştirilerin odak noktası haline gelen ve son olarak takım arkadaşı Fernandes ile birlikte barda kavgaya karışan
İspanyol yıldıza son uyarısını yapan yönetim, 'kapıyı göstereceklerinin' de sinyalini verdi.
SİYAH-Beyazlı yönetim, 'Eğer Guti bu şekilde davranmaya devam ederse yapacağımız hiçbir şey yok. Takımdan ayrılmak istiyorsa ve tüm bunları ayrılmak istediği için yapıyorsa, ona kapıyı gösteririz. Kimseye taviz veremeyiz' dedi.
BEŞİKTAŞ'IN Portekizli teknik direktörü Carvalhal da yönetim ile yaptığı görüşmede, tavrını net bir şekilde dile getirmişti. Carvalhal, 'Böyle sorun yaratmaya devam edecekse, kalmasının faydası yok' demişti.

Siteden TEHDİT!
BEŞİKTAŞ yönetimi, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla 'Guti'ye kapıyı gösteririz' şeklindeki tavırlarını destekledi. Açıklamada, 'Antrenörümüz Carvalhal, bazı futbolcularımızın özel yaşantılarındaki düzensizliklerle ilgili görüşlerini bizimle paylaşmıştır. Yönetimimiz, bu tür hadiselerin tekrarlanması durumunda daha farklı uygulamalara gidecek' denildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları