loading
close
SON DAKİKALAR

Karaisalı Belediye Meclisi toplandı

Karaisalı Belediye Meclisi toplandı
Tarih: 07.07.2015 - 12:42
Kategori: Yerel

Adana Karaisalı Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci toplantısını Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın başkanlığında yaptı.

Adana Karaisalı Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci toplantısını Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın başkanlığında yaptı.

Meclis üyelerinden Hasbi Özenir yaptığı gündem dışı konuşmada, ilçede otopark sorunu bulunduğunu, mevcut otoparkın yetersiz geldiğini belirterek, “Gerek bizler gerekse vatandaşlar park yeri olarak sorun yaşamaktadır. Yeni bir otopark yapılmasını teklif ediyorum” dedi.

Başkan Aslan da, otopark yeri olarak kullanılan yerin yanındaki arazinin alınması halinde otoparkı daha da genişleteceklerini söyledi.

AK Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan Meclis Üyesi Abdulcelil Sak da konuşmasında, “ Daha öncede dediğim gibi hiç bir zaman parti gözetmeksizin hizmet yapmaya geldik. Her şey Karaisalı için dedim. Bazı noktalarda aykırılığa düştük. Ama önemli değil kimseye kinim falan da yok, aynı şekilde dediğim gibi hizmetimize devam edeceğiz” dedi.
Üyelerden Celalettin Sürme ise, yapılacak olan yollar ile ilgili hizmetlerin ne aşamada olduğunu sordu. Başkan Aslan, “İhaleyi alan firmalar günü geldiğinde yollarımızı yapacaktır. Yapımcılar yolları gününde bitmediği takdirde çok cezası var” diye konuştu.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Karaisalı Belediye Meclis gündeminde bulunan üç maddeyi komisyonlara oy birliği ile sevk etti.

Karaisalı Belediye Meclisi çalışmalarına 10 Temmuz 2015 Cuma günü saat15.30’ da devam edecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları