loading
close
SON DAKİKALAR

Karalar: İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her yere yardım elimizi uzatıyoruz

Karalar: İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her yere yardım elimizi uzatıyoruz
Tarih: 26.06.2016 - 15:00
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her yere Seyhan halkımız adına yardım elini uzatıyoruz' dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her yere Seyhan halkımız adına yardım elini uzatıyoruz” dedi.

Seyhan Belediyesi, Hakkâri’de yaşanan terör olaylarında mağdur olan ailelere ulaştırılmak üzere Bin 600 koli gıda malzemesinin yüklendiği yardım tırını bölgeye gönderdi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘İnsanlığın ihtiyaç duyduğu her yerde Seyhan Belediyesi olacak’ sloganı ile hizmete başladıklarını hatırlatarak, “Baştan beri mağdurun, ihtiyaç sahibinin, insanın, insanlığın yanındayız. Mağdur insanlarımızın nerede ve ne şekilde neye ihtiyacı olmuşsa Seyhan Belediyesi orada olmuştur. Bundan sonra da ihtiyaç sahibinin yanında olacaktır” diye konuştu.

2 YILDIR YARDIM ELİ UZATMADIĞIMIZ COĞRAFYA KALMADI

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2 yıllık hizmet döneminde insani yardım malzemesi talebi olan her bölgeye belediyenin bütçe imkânları ölçüsünde yardım edildiğini belirterek, “Doğu şehirlerinde bir sürü terör mağduru insanımız var. Biz de belediyemizin imkânları ölçüsünde onların iaşeleriyle ilgili destekte bulunuyoruz. Bu tır vasıtasıyla bölgeye Bin 600 koli gıda malzemesi gönderiliyor. Bundan önceki aylarda da ülkemizde nerede insanı anlamda bir yardım talebi olmuşsa oradaydık. Silopi’de oradaydık, Cizre’de oradaydık. Artvin’de yaşanan sel felaketinde oradaydık, başka bölgelerimizde yaşanan deprem felaketinde oradaydık” dedi.

MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, terör ve doğal afet mağdurlarına yapılan yardım tekliflerinin tümünün Belediye Meclisi’nden oy birliği ile geçtiğini söyledi. Başkan Karalar, “Belediye Meclisimizi de bu vesileyle bir kez daha kutlamak istiyorum. Meclis üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. İnsani yardım kararlarının tamamı meclisimizden oybirliği ile geçiyor” şeklinde konuştu.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları