loading
close
SON DAKİKALAR

Karalar’ın mahalle muhtarlarıyla ‘beyin fırtınası’ buluşmaları devam ediyor

Karalar’ın mahalle muhtarlarıyla ‘beyin fırtınası’ buluşmaları devam ediyor
Tarih: 07.10.2015 - 09:43
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ‘beyin fırtınası’ buluşmalarından hizmet odaklı ve vatandaş memnuniyetini önceleyen projeler çıkıyor.

Seyhan Belediyesi Encümen Salonu’nda 15’erli gruplar halinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Karalar, toplantılarda hem geride kalan hizmet dönemini değerlendiriyor hem de önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlarla görüş alış verişinde bulunuyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mahallelerde gerçekleştirilen ‘halk günü’ buluşmalarında vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda çalışma takvimi oluşturulduğunu açıkladı. 



Belediye Başkanı Karalar, “Muhtarlarımızla göreve başladığımız ilk günden itibaren her zaman temas halindeydik. Bu buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen talepler, muhtarlarımızın tespitleri ve bizim belediye olarak yapacağımız çalışmalar aynı anda değerlendiriliyor. Bürokratlarımız toplantılarda kendileriyle ilgili konuları not alıp gelen taleplerin takipçisi oluyor. Muhtarlarımızla sürekli hale getirdiğimiz beyin fırtınalarında hizmet odaklı ve vatandaşlarımızın memnuniyetini önceleyen projeler ortaya çıkıyor. Böylesi yoğun bir mesaiyle üretilen projelerimizden de vatandaşlarımız memnun oluyor, hizmeti takdir ediyor” dedi.


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları