loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır
Tarih: 24.05.2015 - 19:51
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu meydanı dolduranlara hitaben yaptığı konuşmada 'Davutoğlu Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’un 3. Bölge ilçelerini ziyaret programına Bakırköy Meydanı ile başladı ardından Bağcılar, Güneşli meydanı’nda devam etti. Kılıçdaroğlu meydanı dolduranlara hitaben yaptığı konuşmada "Davutoğlu Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır" dedi.

Güneşli meydanında ’nda coşkuyla karşılanan Kılıçdaroğlu, "Sizin için çalışacağım, söz verdim. Ankara’daki beyler ceplerini düşündüler. 3 milyonluk arabaya çerez parası diyorlar. O parayla yüzlerce emeklinin aylığı ödenir. Para yok diyorlarsa sizin de söyleyeceğiniz bir şey var. ’Bana gelince para yok, benden de sana oy yok’.... Esnaf, emekli, işçi için çalışacağız. Hiç kimseyi ayırmadan, bölmeden, bu bayrak altında yaşıyorsak huzur içinde yaşayacağız. Her genç iş sahibi olmalı" diye konuştu.

"DAVUTOĞLU ERDOĞAN İÇİN, KILIÇDAROĞLU HALK İÇİN ÇALIŞIR"

7 Haziran’da CHP’ye oy verilmesi çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu Erdoğan için, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. 7 Haziran’da sandığa gidip oyumuzu kullanıyoruz. Geçen seçimlerde CHP’ye oy vermemiş bir yurttaşımızla sandığa gidiyoruz, onu ikna ediyoruz. Gel kardeşim diyoruz 13 yıl kredi açtık 6 milyon 251 işsizimiz oldu, 17 milyon yoksulumuz oldu, 350 bin atama bekleyen öğretmenimiz oldu. Yeter artık sandığa gidelim Kılıçdaroğlu 4 yıllık yetki istiyor, 4 yılı verelim Türkiye’yi uçursun. Ben de size söz veriyorum sonuna kadar sizin için çalışacağım. Bu güzel ülkede huzuru barışı bereketi getireceğim. Sözüm söz diyorum. 7 Haziran’da Bağcılar şaha kalksın söz veriyorum Türkiye’yi şaha kaldıracağım" diye konuştu. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile kendini dinleyenleri selamlayan Kılıçdaroğlu ardından alandan ayrıldı.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları