loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Halk Arenası'nda; Kıraathane projesi tam Erdoğan'lık bir proje emekli olunca nereye gidecek?

Kılıçdaroğlu, Halk Arenası'nda; Kıraathane projesi tam Erdoğan'lık bir proje emekli olunca nereye gidecek?
Tarih: 19.06.2018 - 22:20
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci-yazar Uğur Dündar'ın Halk TV'de gerçekleştirdiği Halk Arenası programına konuk oldu...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Halk Arenası programı geçikmeli olarak 21,40'da başladı. Programın yapılacağı alanın gündüz saatlerinde Kaymakamlık tarafından seçim çalışması için AKP'ye tahsis edilmesi nedeniyle alanın AKP'lilerden boşaltılması gerginlikler nedeniyle geçikti...

Alanı boşaltmak istemeyen AKP'liler ile programı izlemeye gelenler arasında alanda bir süre gerginlik yaşandı. Çevik kuvvetin araya girmesiyle gerginlik engellendi. AKP'liler tarafından atılan bir su şişesi 1 polis memurunu yaraladı...

Alanın polis tarafından boşaltılması sonrası 21.00'da başlaması gereken program saat: 21.40'da başladı. Alanda polisler AKP ve seyirciler arasında set oldu...

Kılıçdaroğlu Halk Arenasın’da: Bu korku 24 Haziran korkusu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, program başında çıkan olayları değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu 24 Haziran korkusu. 25 Haziran'da güzel bir Türkiye'ye uyanacağız bunun korkusu" dedi.

Kılıçdaroğlu, program öncesi alanda miting yapan ve provokatif hareketlerde bulunan AKP’liler için şöyle konuştu;

“24 Haziran korkusu. 25 Haziran’da güzel bir Türkiye’ye uyanacağız bunun korkusu. Birlikte yaşamak, kavgasız yaşamak hepimizin hakkı. Huzur içinde yaşamak hepimizin hakkı. Ama bir dikta yönetimi ben izin vermek istemiyorum diyor. Onun militanları gelip engellemeye çalışıyor. Bu ayrıca Uğur Dündar’ın gücünü de gösteriyor. Arzu edenler gelsinler Uğur Dündar’ın sorularına cevap versinler. İstedikleri kadar engellesinler feriştahları gelse engelleyemezler.”
 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları;

“Feriştahları gelse biz bildiğimizi sonuna kadar söyleyeceğiz.”

“24 Haziran'da sandığa gideceğiz. Bir dikta yönetimi buna izin vermeyi kabul etmiyor. Onun militanları gelip mitingi engellemeye çalışıyor.”

“Demokrasiyi, özgürlüğü istiyorsanız bu ülkenin caddelerinde, parklarında rahatlıkla gezmek eğlenmek istiyorsanız bunun bilinen tek yolu demokrasidir ve bunu getirmeye söz veriyoruz.”

“Sandık güvenliğini çözeceğiz. Sandıklar konusunda hiçbir vatandaşımız endişe etmesin.”

“Son derece dikkatli olmak zorundayız. Bu seçimlerde iki tercih var halkın önünde; ya dikta yönetiminden yana oy kullanılacak ya da demokrasiden yana oy kullanılacak.”

“Sivil darbe yönetimini sona erdirecek olan 24 Haziran seçimleridir.”

“Ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü demokrasiyi kazanmak için bazen bedel ödemek gerekebilir.”

“Erdoğan ne derse desin bu kaybedeceğini gösteriyor. Kısır çekişmelerin içerisine bizi çekmek istiyor. Kısır tartışmalara girmeyeceğim. Bu ülkenin insanlarına gelecek vaat ediyorum.”

“Biz onun gibi değiliz, asla ona benzemeyiz. Bizim düşüncelerimiz belli. İçimiz neyse dışımız da o.”

“Bu seçimler demokratik ve eşit koşullarda yapılmıyor. Bakınız devletin uçağını, paralarını, bürokratlarını kullanıyorlar. Bazı partilere hazineden yardım da yapılmıyor. Demirtaş içeride. Eşit koşullarda bir seçim yapılmıyor.”

“Bu düzenden alın teri dökmeyen rantiyeciler memnun. Türkiye'yi tefecilere teslim ettiler. Biz asla ve asla rantiye sınıfına teslim olmayacağız. Asla enkaz edebiyatı yapmayacağız.”

“Bizim seçim bildirgemizde, İyi Parti'nin seçim bildirgesinde, Saadet Partisi'nin seçim bildirgesinde ortak değerler var. Biz uzlaşma kültürünü sağladık. Toplum çıkışı Millet İttifakı'nda görüyor.”

“Kıraathane projesi mükemmel bir proje, tam Erdoğanlık bir proje. Emekli olunca nereye gidecek? Kıraathaneye gidecek.”

“Önüne gelen Erdoğan'ı kandırıyor, oysa benim söylediklerimi dinlese kimse onu kandıramayacaktı.”

“Binali Yıldırım Başbakan olmayacağı için mutlu olacağını söylüyor. Yıldırım'ı ciddiye alan oluyor mu?”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları