loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: 'Hepimiz aynı gemideyiz' diyorlar ama tek adam koca gemiyi, kazasız belasız güvenli bir limana götürebilir mi?

Kılıçdaroğlu: 'Hepimiz aynı gemideyiz' diyorlar ama tek adam koca gemiyi, kazasız belasız güvenli bir limana götürebilir mi?
Tarih: 14.08.2018 - 16:58
Kategori: Gündem

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "'Hepimiz aynı gemideyiz' diyorlar. Doğrudur. Bir kişi koca gemiyi tek başına, kazasız belasız güvenli bir limana götürebilir mi? Aklı olan buna inanır mı?" diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomik gelişmelere ilişkin kullandığı "Hepimiz aynı gemideyiz" sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "'Hepimiz aynı gemideyiz' diyorlar. Doğrudur. Ama tek adam rejiminde geminin kaptanı, başmakinisti, çarkçıbaşısı, güverte reisi, makine lostromosu, yağcısı, kamarotu, aşçısı aynı kişi… Bir kişi koca gemiyi tek başına, kazasız belasız güvenli bir limana götürebilir mi? Aklı olan buna inanır mı?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Ekonominin dış şoklara karşı dayanıklı olması için; tutarlı, sürdürülebilir ekonomik politikalar üretmek gerekiyor. Bunun için de devlette bozulan liyakat sisteminin yeniden inşa edilmesi lazım.

'Hepimiz aynı gemideyiz' diyorlar. Doğrudur. Ama tek adam rejiminde geminin kaptanı, başmakinisti, çarkçıbaşısı, güverte reisi, makine lostromosu, yağcısı, kamarotu, aşçısı aynı kişi… Bir kişi koca gemiyi tek başına, kazasız belasız güvenli bir limana götürebilir mi? Aklı olan buna inanır mı?

Ne diyorduk; Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor."

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları