loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Kartal'daki 'Yaşlı Bakım ve Huzurevi Binası'nın açılışına katılacak

Kılıçdaroğlu, Kartal'daki 'Yaşlı Bakım ve Huzurevi Binası'nın açılışına katılacak
Tarih: 12.06.2018 - 15:20
Kategori: Yerel

Kartal Belediyesi tarafından yapılan "Yaşlı Bakım ve Huzurevi Binası"nın açılışı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun katılacağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi Binası'nın açılışı 13 Haziran Çarşamba günü saat 11.00'da gerçekleşecek. 

Kartal Belediyesi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kartal halkının takdiriyle 2009 yılında çıktığımız bu yolda; “İNSAN”ı önceleyen çalışmalarımız ve Türkiye’de ilk kez hayat verdiğimiz projelerimizle öncü olmaya devam ediyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla 9 yıl boyunca; gençlerimize, kadınlarımıza, engelli vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza tanıdığımız öncelik ve bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı, yaşlılarımız için açılışını düzenleyeceğimiz Yaşlı Bakım ve Huzurevi projemizle taçlandırıyoruz. Sosyal Belediyeciliğin en iyi örneklerinden biri olan Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binasının açılışını; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz.

İtalya’dan Cenova, İspanya’da Valladolid bölgesinin yer aldığı R2CITIES projesinin Türkiye’deki ayağını oluşturan Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nin açılışında, siz değerli basın mensubu dostlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

Saat: 11.00

Tarih: 13 Haziran Çarşamba

Yer: Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi Binası (Hürriyet Mahallesi, Reyhan Sokak No: 42 Kartal / İstanbul)"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları