loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Kırşehir'de

Kılıçdaroğlu Kırşehir'de
Tarih: 22.05.2015 - 17:53
Kategori: Siyaset

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir mitinginde konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir mitinginde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

BEN SİZDEN BİRİYİM

"Davutoğlu Erdoğan'a çalışıyor, Kılıçdaroğlu halka çalışıyor. Ben sizden biriyim. Anadoluluyum ben... Kuş uçmaz kervan geçmez bir köyde büyüdüm. 7 kardeşiz. Ablam okuma yazma bilmez...

Benim kardeşlerimin ne iş yaptığını kimse bilmez. Benim kardeşlerim de sizin gibi yaşıyor. Hiçbir zaman devletin bütçesinden sonra en büyük bütçeyi onlara vermedim. Hiçbiri bana abi, kardeş bana şunu ver demedi. Hiçbiri kul hakkı yemedi.

EMEKLİYE RAMAZANDA PARA VERECEĞİM DEDİM

Emekli... Yıllar yılı çalıştın bu ülke için. Vergini verdin, primini ödedin emekli oldun. Bir kanun çıkardılar emekliye refahtan pay verilmez diye... Türkiye'de kriz var, ekonomik kriz var birisi fedakarlık yapacaksa ben yapayım dedim... Emekliye dedim ki Ramazan Bayramı'nda ve Kurban Bayramı'nda para vereceğim dedim. Nereden bulacaksın bu parayı dediler... Sözüm söz, vereceğim.

TÜRKİYE ZENGİN BİR ÜLKEDİR

Ben neyi nasıl yapacağımı millete anlatıyorum. Biz ne yapacağımızı anlatacağız. Yoksulluğu bitireceğiz, emekliye iki maaş vereceğiz. Nereden bulacaksın deyince de Türkiye zengin bir ülkedir.

HAZİNEYİ DOLDURDUK DİYORLAR

Davutoğlu diyor ki; hazineyi doldurduk Kılıçdaroğlu gelip onu boşaltacak. Biri de para yok diyor. Hangisi doğru? Emekli kardeşim, madem sıra sana gelince para yok diyorlar sen de 7 Haziran'da çıkıp "O zaman benden de sana oy yok" diyeceksin.

Kırşehir aynı zamanda tarım kentidir. Güzelliğin merkezidir burası. Refahı tabana yayacağız dedik. Emekliye iki maaş... Çiftçi ektiği ürünün karını alamıyor. Zarar ediyor.. Dedim ki çiftçiler için mazotu 1.5 lira yapacağım. Sözüm söz. Ona da itiraz ediyorlar nasıl verirsin diye."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları