loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan İstifayla ilgili ilk açıklama

Kılıçdaroğlu'ndan İstifayla ilgili ilk açıklama
Tarih: 31.10.2014 - 21:49
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da CHP Ankara Milletvekili Tarhan'ın istifası için; 'Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi' dedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın partisinden istifasına ilişkin, "Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 24. Dönem 5. Çalışma Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Antalya Belek'te, konaklayacağı otele gitti. Kılıçdaroğlu burada gazetecilerin CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifasına ilişkin sorularına, "Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi" diye yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına Deniz Baykal eşliğinde demeç verdi...

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Paralel yapıyla mücadele kırmızı kitapta yer alacak iddiaları var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusunu da "Henüz metni görmedim. Metni okuduktan sonra değerlendirmede bulunacağım" diye yanıtladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilerin, Yargıtay ve Danıştay'ın yapısının değiştirilmesiyle ilgili kanun teklifiyle ilgili soruları üzerine ise "Hükümetin zigzaglarından birisi. Bozdular düzeltmeye çalışıyorlar. Umarım düzeltirken daha fazla bozmazlar" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan İstifayla ilgili ilk açıklama


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları