loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar

Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar
Tarih: 30.05.2015 - 13:10
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çankırı mitinginde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çankırı mitinginde konuştu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları: 

İsraf haram mı. Evet. E bu Ankara'dakiler israf için kimi örnek gösterdi. Papa'yı. O Müslüman değil mi! Neden Papa'yı örnek gösteriyor. Neden Peygamber efendimizi örnek göstermiyor.

13 yılda ne yaptıklarını biliyorsunuz. Ben onları anlatmayacağım. Önümüzdeki 4 yılda neler yapacağımızı anlatayım. Refahı tabana yayacağım. Anneler hiç merek etmeyin. Bir evde akşam tencere kaynamazsa o annenin nasıl bir acı çektiğini biliyorum.
Anneler sizden isteğim bütün annelere ulaşın. Onlara her eve huzur ve bereket getireceğimi söyleyin.

İster patlasınlar ister çatlasınlar CHP iktidarında iki ikramiyeyi emekliye vereceğim.

Emekliye para vermek için parayı nereden bulaşacaksın diyorlar. Hayatımda duyduğum en ahlak dışı soru. Emekliye ne veriyorsun. Çerez parası diyorlar ya. Vallahi çerez paralarını geçmez. Onun için meraklanmayın.
Şimdi yeni bir propaganda başlatmışlar.” Kılıçdaroğlu’nun emekliye vereceği ikramiye sadece 1 yıl olacak” İnanmayın. Bu kanun olacak. Bu tür propagandalara inanmayın. Ama bir gruba vermeyeceğiz.
Milletvekili emeklilerine kimse kusura bakmasın ikramiye yok. Kredi kartı kullanan vatandaşlarımız var. Onlar borçlarını zamanında ödemedikleri için inanılmaz faizler ödüyorlar. Söz verdim kredi kartlarının faizlerin yüzde 80’ini sileceğim.

Bunun devlete yükü yoktur. Sadece namuslu olacaksınız sadece borçluyu düşüneceksiniz.
Çiftçiyi destekleyeceğiz. Mazotu çiftçi için 1,5 lira yapacağız. Sözüm söz. Çiftçi için mazotu nasıl 1,5 lira yapacaksın. Onlar yatlara gemileri mazotu 1.25 liradan veriyorlar. 
 
Öğrenciler ikinci öğretimde ödediğiniz paraları kaldıracağım. 13 yılda yurt sorununu çözmediler. 1 yılda öğrencilerin yurt sorunu çözeceğim. 13 yıldır hep alıp götürdüler. Kuzu kokuttular.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları