loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: O koltuktan ayrılsın

Kılıçdaroğlu: O koltuktan ayrılsın
Tarih: 31.01.2015 - 15:27
Kategori: Siyaset

Roman buluşmasının ardından bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın seçimlerde boy gösterecek olmasını eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Botanik Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Geleceği birlikte koruyoruz” konulu Roman buluşmasına katıldı. 

Toplantı öncesi Roman dernekleri adına Kılıçdaroğlu’na fincan takımı hediye edildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen buluşma şu sıralar sürüyor. 

Bakırköy Botanik Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada sonrası bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir insan tarafsızlığı konusunda namusu ve şerefi üzerine ant içmişse gereğini yerini getirmesini isteriz. Tarafsız olmasını isteriz. Yoksa o koltuktan ayrılsın. Ayrılsın AKP’nin eş başkanı olarak görev yapsın” dedi.

“O KOLTUKTAN AYRILSIN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu,

“Anayasamızda çok temel kural var. Cumhurbaşkanının tarafsızlığı. Bütün vatandaşlara ve siyasi partilere eşit mesafede olmak zorundadır. Eşit olacağının sözünü verdi. Nerede TBMM’de. Nasıl verdi? Sözü ‘namusun ve şerefim üzerine söz veririm’ diyerek bitirdi. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir insan tarafsızlığı konusunda namusu ve şerefi üzerine ant içmişse gereğini yerini getirmesini isteriz. Tarafsız olmasını isteriz. Yoksa o koltuktan ayrılsın. Ayrılsın AKP’nin eş başkanı olarak görev yapsın” diye yanıt verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları