loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Tezkere açıklaması

Kılıçdaroğlu Tezkere açıklaması
Tarih: 02.10.2014 - 16:39
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kılıçdaroğlu uyardı; 'Hükümet IŞİD’i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşindedir'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu uyardı; “Hükümet IŞİD’i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşindedir”

Kemal Kılıçdaroğlu, “IŞİD’in palazlanmasına sebep olan iktidarın yanlış politikaları ve örtülü desteğidir” dedi.

“Hükümetin evlatlarımızı sonu belli olmayan maceralara sürüklemeye hakkı yoktur” diyen Kılıçdaroğlu, TBMM’de tezkere görüşmeleri ve oylama başlamadan yazılı açıklama yaparak bir kez daha uyardı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle ;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin IŞİD gibi barbar bir terör örgütüne ve etnik ayrımcılığa karşı durmaması veya desteklemesi söz konusu olamaz.

Bu nedenle, tezkere tartışmaları vesilesiyle CHP’yi IŞİD yanlısı göstermeye çalışmak son derece abes ve kamuoyunda karşılığı olmayan nafile bir çabadan ibarettir.

Zira herkes bilmektedir ki, IŞİD’in palazlanmasına sebep olan iktidarın yanlış politikaları ve örtülü desteğidir.

Bu sebeple, CHP olarak IŞİD’le ve tüm terör örgütleriyle mücadele sürecinde, Milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve uluslararası camianın yanında olmaya devam edeceğiz.

Hükümet’in IŞİD’i yoketme hedefi yerine, ülkemizi çok daha büyük tehlikelere sokacak maceralar peşinde olduğunun anlaşılması, CHP’nin bugün Meclis’te oylanacak tezkereye karşı olmasının tek nedenidir.

Bu Hükümetin evlatlarımızı sonu belli olmayan maceralara sürüklemeye hakkı yoktur”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları