loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ve Baykal düğünde bir araya geldiler

Kılıçdaroğlu ve Baykal düğünde bir araya geldiler
Tarih: 07.02.2016 - 09:15
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21. Dönem Ardahan Milletvekili Faruk Demir’in oğlunun nikah törenine katıldı.

Demir ve Özok çiftinin çocuklarının düğünü CHP liderlerini buluşturdu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski genel Başkanı Deniz Baykal 21. Dönem Ardahan Milletvekili Faruk Demir’in oğlunun nikah törenine katıldılar ve nikah şahidi oldular.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Faruk-Zuhal Demir çiftinin oğlu Ozan Çağrı Demir ile Gülçin ve Murat Özok’un kızı Beliz Özok’un Sheraton Otel’deki nikah törenine katıldı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in kıydığı nikah töreninde CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski genel Başkanı Deniz Baykal ve Eski Milletvekili Mehmet Haberal nikah şahitliği yaptılar.

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evlilik cüzdanını geline verdikten sonra, “İkiniz de gayet kararlı bir şekilde ‘Evet’ dediniz. ‘Evet’ demekteki kararlılığınızdan dolayı sizi kutluyorum. Ailenin cüzdanını, ailenin hanımına takdim ediyorum ve ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları