loading
close
SON DAKİKALAR

Kızılay Başkanı Kınık'tan vatandaşlara çağrı

Kızılay Başkanı Kınık'tan vatandaşlara çağrı
Tarih: 28.06.2016 - 23:52
Kategori: Sağlık, Yaşam

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, yaptığı açıklamada acil bir kan ihtiyacı olmadığını, vatandaşların havalimanını yakınlarındaki hastanelere giderek trafiği aksatmamalarını istedi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, yaptığı açıklamada acil bir kan ihtiyacı olmadığını, vatandaşların havalimanını yakınlarındaki hastanelere giderek trafiği aksatmamalarını istedi. Kınık kan vermek isteyen vatandaşların Kızılay'ın kan merkezlerini tercih etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, şu an için acil olarak kan ihtiyaçları olmadığını ancak Ramazan sebebiyle kan stoklarında genel bir azalma olduğunu belirtti. Bu sebebten dolayı kan vermek isteyen vatandaşların Kızılay'ın kan merkezlerini tercih etmelerini isteyen Kınık, kan merkezlerini şöyle sıraladı: Sultanahmet Meydanı, Feshane, Esenler, Gaziosmanpaşa Salı Pazarı, Zeytinburnu 58. Bulvar, Sultangazi Esenyurt meydanı...

Kınık açıklamasının devamında kan vermek isteyen vatandaşların havalimanına doğru yola çıkmalarının trafiği de etkileyeceğini ve ambulansların hastaneye gitmesini zorlaştıracağını belirtti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları