loading
close
SON DAKİKALAR

Koltukta en uzun o oturacak!

Koltukta en uzun o oturacak!
Tarih: 23.04.2014 - 17:33
Kategori: Gündem

Yalova'da tartışmalı belediye başkanlığı koltuğuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oturan Ateşalp Yurdagül adlı öğrenci konuşmasıyla dikkati çekti.

Yalova'da tartışmalı belediye başkanlığı koltuğuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oturan Ateşalp Yurdagül adlı öğrenci konuşmasıyla dikkati çekti. Yalova Belediyesi'ne öğretmeni ve arkadaşlarıyla gelen Ateşalp Yurdagül'ü, Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç karşıladı.

Erdoğan'dan 'Twitter kullanmıyorum' diyen küçük Başbakan'a alkış


Makam odasına kırmızı bir dosya ile giren küçük başkan, belediye başkanlığının kutsal bir görev olduğunu söyleyerek, "Belediye başkanlığının temelinde hizmet vardır. Belediye olarak çocukların güven içinde eğlenceli zaman geçirecekleri, kendini geliştirebilecekleri, spor alanları, parklar, kurslar, kültürel ve fiziki çalışmalar planlıyoruz. Yatırım projelerini buna göre hazırlayacağız. Bir şehrin geleceğinin gençler ve çocuklar üzerine kurulması gerektiği unutulmamalıdır. Tabi ki eğitim ve öğretim bunun en önemli parçasıdır. Bu yüzden okullarımıza tüm desteği sağlayacağız. Trafik sorununu da bazı düzenlemelerle rahatlatmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yalova'da 1999 yılında yaşanan Marmara Depremi acılarının tekrar yaşanmaması için de çalışacağını söyleyen Yurdagül, "Ayrıca Yalova'nın gözbebeği olan Yalovaspor'un da her zaman yanında olacağız. 17 Ağustos Depremi'nde yaşanan acıların tekrar yaşanmaması için de binalarımızın denetlenmesini sıklaştıracağız. Son olarak da 'Yurtta barış, dünyada barış' diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ü sevgiyle anarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyadaki bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum" diye konuştu.

Çocuk Başkan'dan 'suyu kesin' talimatı


'HAZİRAN'A KADAR BU KOLTUKTAYIM'

Gazetecilerin yönelttiği Yalova seçimlerinin iptaliyle ilgili soruya da yanıt veren Yurdagül, "Yalova'da seçimler iptal oldu ama biz Yalova'nın gençleri koltuğu boş bırakmayacağız" dedi."Ne zamana kadar bu koltukta kalmayı hedefliyorsunuz" sorusuna ise küçük başkan, "Seçimlerinin yeniden yapılacağı, 1 Haziran" yanıtını verdi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç ise , "Sayın başkanın talimatlarınızı aldık. Biz de bu talimatları yerine getireceğiz. Gazeteciler önünde size söz veriyoruz" diyerek, çocuklara hediyeler verdi.

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yalova Valisi Esengül Civelek'in koltuğuna ise 75'inci Yıl Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencisi İla Özbağcı oturdu. Küçük konuklarıyla sohbet eden Civelek daha sonra günün anısına armağanlar verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları