loading
close
SON DAKİKALAR

Konak Belediye Başkan aday adayı Türkan Başyiğit'ten sendikalara ziyaret

Konak Belediye Başkan aday adayı Türkan Başyiğit'ten sendikalara ziyaret
Tarih: 19.12.2018 - 14:51
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Konak Belediye Başkan aday adayı Türkan Başyiğit, STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başyiğit, bu kez de daha önceden yabancısı olmadığı emek örgütlerini ziyaret etti.

9 Eylül Üniversitesi’ndeki akademisyenlik kimliğinin yanında bir de sendikacılık kimliği ile tanınan Başyiğit, aday adaylığı öncesinde Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu MYK üyeliği yapıyordu.

Başyiğit, 'emek en yüce değerdir' diyerek Konak Belediyesi’nin kadrolu işçilerinin örgütlü olduğu Belediye-İş Sendikası 4 No'lu Şubesini ziyaret etti. Başyiğit ziyarette, Şube Başkanı Ayhan Doğan, diğer şube başkanları Metin Şanlı, Ömer Bolsoy, Veysel Aygiray ile şubelerin yöneticileriyle görüştü.

Konak Belediyesinde örgütlü ve yetkili olan 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başyiğit’e başarılar diledi.

Başyiğit de şube başkanları ve yöneticilere, "Ben de bir emek örgütü içinde, 'emek en yüce değerdir' ilkesini benimsemiş akademisyen bir kadınım. Çalışanlarımızın daha uygun ortamlarda çalışması için sizlerle koordineli çalışma içerisinde olacağım" dedi.

Ziyaret sonrasında Başyiğit, sendika başkanlarına “Çocuk Atatürk, Büyük Atatürk“ kitabını imzalayarak, hediye etti.

Kaynak : Ege'nin Sesi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları