loading
close
SON DAKİKALAR

Konyaspor 2 - Beşiktaş 2

Konyaspor 2 - Beşiktaş 2
Tarih: 27.08.2016 - 23:31
Kategori: Spor

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

MAÇIN GOL POZİSYONLARI:,
8. dakikada Atiker Konyaspor öne geçti. Ali Çamdalı'nın ceza sahasına gönderdiği topa sağ taraftan hareketlenen Skubic, meşin yuvarlağı kafayla arka direğe indirdi. Tolga Zengin'i geçen topa dokunan Bajic, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-0.

14. dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Quaresma'nın soldan ceza sahasına gönderdiği ortada, Ali Çamdalı'dan seken topa hareketlenen Olcay Şahan, arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kaleci Serkan Kırıntılı'nın müdahalesine rağmen ağlarla buluşturdu: 1-1.

53. dakikada Andreas Beck'in savunma arkasına attığı topa hareketlenen Cenk Tosun, topu önüne aldı ve kaleci Serkan'ın altından topu ağlara gönderdi: 1-2.

60. dakikada Konyaspor eşitliği sağladı. Ömer Ali'nin ortası ceza sahası içinde sekti. Arka direkte bomboş kalan Riad Bajic, düzgün bir voleyle topu ağlara gönderdi: 2-2.

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HEYECANI

Beşiktaş'ta yeni transfer heyecanı. Başkan Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in 15 gündür yurt dışında, yaptığı transfer çalışmaları Teknik Direktör Şenol Güneş'i mutlu etti. Siyah beyazlı takımın Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak için tüm gücünü sergileyeceğini vurgularken "Eksikler tamamlandığında sıkıntılarımızı hafifleteceğiz. Önemli olan takımımızdan ayrılan oyuncuların alternatiflerini takıma kazandırmak. Bunu da sezon başı kampında başardık ve çok çalıştık" dedi.


TALİSCA MAÇ KADROSUNA DAHİL EDİLMEDİ

Siyah beyazlılarda Portekiz'in Benfica takımından transfer edilen Anderson Talisca 21 kişilik kafilede yer aldı. Ancak Teknik Direktör Şenol Güneş, Talisca'yı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.


FABRICIO SİFTAH YAPTI

İspanyol kaleci ilk kez bir resmi kaçta kadroya dahil edildi. Galatasaray ile oynanan süper kupa ve ligin ilk maçında Tolga'nın yedeği olarak Boyko soyunmuştu.


ŞEHİTLERİ ANDILAR

Konyaspor taraftarları maç öncesi müthiş kareografi yaparak tribünleri duygulandırdılar. Şehitleri anmak için yapılan kareografide küçük bir çocuk elinde oyuncak kamyonla darbeye karşı yürüyüşünü sergiledi.


4 YÖNETİCİ GELDİ

Beşiktaş'ın Konya deplasmanına 4 yönetici geldi. Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Hakan Özköse, Hüseyin Mican karşılaşma öncesi Mevlana'yı ziyaret ederek cuma namazı kıldılar ve şampiyonluk için dua ettiler. Bu arada iş adamı Selahattin Uyar maç öncesi siyah beyazlı yöneticilere Konya'nın ünlü etli ekmek ziyafeti verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları