loading
close
SON DAKİKALAR

Kova burcunda Yeni Ay

Kova burcunda Yeni Ay
Tarih: 05.02.2016 - 16:23
Kategori: Astroloji

8 Şubat Pazartesi günü saat 17:38’de kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni AY’a Mars sert kontaklı olacak.

8 Şubat Pazartesi günü saat 17:38’de kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni AY’a Mars sert kontaklı olacak.

Yeni Ay etkilerini iyi algılayabilmek için, Kova sembolizmini çok iyi anlamamız gerekiyor. Kova sembolizminde yer alan konular; Yeniliklerin ortaya konması, yeni icatlar, buluşlar, insanlığın hayrına yeni icatlar, bilimsel gelişmeler, otorite figürlerinin hiçe sayılması, otoritenin değer kaybetmesi, radyo dalgaları, uydu yayıncılığı, astronomi, astroloji, sıra dışı, marjinal, farklı, değişik gruplar ve insanlar, başkaldırma, asilik, isyankar, grevler, özgürlük ihtiyacı, özgürleşme, fikir savaşları, fikir suçluları, düşünce özgürlüğü, grup çalışmaları, grup aktiviteleri, ekip çalışmaları, dernekler, klüpler, metafizik çalışmaları, entelektüel bilgi, bilim teknik konular, havacılık, iletişim sektörü, astroloji, radikal gruplar, radikal eylemler, radikal söylemler, beyin fırtınaları, dosyal ağlar, internetle ilgili her türlü iş ve konular, sosyal medya, dostluk, kardeşlik temaları, demode olandan yeni olana geçiş, idealler, idealist olmak.

EGOLAR ZARAR GÖRÜR

Kova burcunda Yeni Ay meydana geldiği zaman, yeni icatlar, yeni buluşlar, yeni insanlığın hayrına olabilecek gelişmeler olmasını beklemek pekte yanlış olmaz.
Yeni Ay enerjisinde, otoriteden çok grup çalışmaları, ekip çalışmaları enerjisi vardır. Destek beklediğimiz her türlü konuda dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan rahatlıkla fayda görebiliriz. Ama iş patron ilişkilerine geldiği zaman durum pek parlak olmayabilir, zira egoların zarar gördüğü bir dönemdir Kova Yeni Ayı.

Bu dönem, bilim, teknik, radyoloji, radyo dalgaları, uydu, uzay, astronomi, astroloji, havacılık, tenkil konular, iletişim sektörü birinci derecede etkilenecek konular arasında yer almakta. Bu alanda yeni faaliyetler, yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kova yeni ayı zamanı, anarşi, eylem, başkaldırı, isyan gibi durumların olması da beklenebilir durumlardır. Aslında burada daha çok özgürlük için atılan adımlar, eylemler söz konusu. Bu sosyal bir davranış olan özgürlükle ilgili konular olabileceği gibi, düşünce özgürlüğüne ilişkin konularda olabilir. Sosyal medya, internetle ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir. Hatta bu Yeni Ay zamanı sosyal medya, her türlü özel/sosyal ilişkilerinize zarar verebilir de.

Bu sosyal bir davranış olan özgürlükle ilgili konular olabileceği gibi, düşünce özgürlüğüne ilişkin konularda olabilir. Sosyal medya, internetle ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir. Hatta bu yeni ay zamanı sosyal medya, her türlü özel/sosyal ilişkilerinize zarar verebilir de.

Havacılıkla ilgili, havayolu şirketleri ile ilgili sıkıntılı durumlarda söz konusu olabilir. Rötarlar olabilir sık sık, uçuşlarda problemler oluşabilir, bilet sistemlerinde problemler meydana gelebilir. Kova burcunda Yeni Ay zamanını en güzel, grup aktivitelerine, ekip çalışmalarına katılarak, size huzursuzluk veren, özgürlüğünüzü kısıtlayan konulardan uzaklaşarak, kendinize özgürlük alanları yaratarak, bilim-teknoloji-astroloji gibi konularla daha fazla haşır neşir olarak, ihtiyacınız olan elektrik/elektronik aletler alarak, edepli adaplı bir şekilde fikir alış-verişleri yaparak, beyin fırtınaları yaparak ilginç projeler üreterek, uçak yolculuğu ile daha önce görmediğiniz bir yerlere kaçarak, kendinize yeni sosyal ağ hesapları açarak, bloglar açarak, sosyal ağlar üzerinde aktiviteler gerçekleştirerek, yeni fikir ve projeler üretek, eski ve demode olandan kurtulup yeni ve orijinal olana yönelerek, “hayır!” deme lüksünüzü kullanarak en anlamlı şekilde bu Yeni Ayı geçirebilirsiniz.

İnsan hakları, hak –adalet, insanca yaşamak, insanın temel hak ve özgürlükleri ile ilişkili konular sık sık gündeme gelebilir.

Bu Kova Yeni Ayı ile rutinin dışına çıkın biraz, her zaman yaptıklarınızı değil de daha farklı şeyler yapın. İşe gidiş yolunuzu değiştirin, her zaman yemek yediğiniz yerde değil de farklı değişik lezzetleri deneyin, önyargılarınızdan sıyrılarak dinleyin bir kere de karşınıza gelen insanları, dost ve arkadaş edinin bol bol, yeni insanlara hayatınıza değer katmaları için fırsat verin. Alışık olduğunuz hayat düzeninden az da olsa sıyrılın bu hafta, yeni şeyler deneyin. Kendi hayatınızın dinamiklerine göre bunu belirleyebilirsiniz. Biraz çılgınlık yapın, bırakın insanlar ne derse desin, aklınızdaki saç modelini deneyin mesela veya rengi.. Veya giymeye çekindiğiniz kıyafetleri giyin, insanların ne düşüneceğine önem vermeden biraz içinizden geldiği gibi yaşayın hayatı. Kova Yeni Ayının dibine vura vura yaşayın kısaca!

Güçlü yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün.
Güçlü yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla, sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal bir karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Yine de aklın sesini dinlemek ve buna uygun kararlar alarak adım atmalıyız.

Bu gün yeni kişilerle tanışabilir, arkadaşlıklar başlatabilir, internet yoluyla bol bol iletişim yapabilir, web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Teknik konularla ilgili başlangıçlar, girişimler, yatırımlar yapmak için uygun enerjiler var. Hak ve eşitlik gözeterek yardıma muhtaç kişilere el uzatabilir, çevremizin bilincini farkındalığını geliştirecek aktivitelerde yer alabiliriz.

BİR DAVANIZ VARSA…

Topluma açık yerlerde bulunmak, veya topluluklar arasına katılmak, sosyal çevrenizi genişletecek çalışmalar yapmak ve fikirlerinizi yaymak, reformist yaklaşımlar yapmak, özgürleştiren, orijinallik katan, yaratıcı konuşmalarla ve görüşlerle prestij kazanmak için iyi bir konumdur. Bir dava konusu varsa mahkemede hak arama ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz.

Bilimsel düşüncenin ön planda olacağı bu günde bilginin kaynağı, geçerliliği ve akademik kaynaklara dayanır olması önem kazanır. Kova Yeni Ayı zamanı Akrep burcunda ki MARS sert etkiler yansıtacağından dolayı, bu bizi biraz daha agresif, özgürlükleri elde ederken kavgacı yanımızı ortaya çıkaracağımıza işaret etmekte. Ya da bir takım özgürlükleri çatışarak elde etmeye işaret etmekte. Tam da bu Yeni Ay zamanı sizinle aynı düşünceden olmayan insanları size karşı kışkırtmamaya da özen gösterin. Tabii ki bu etkileşim, yer altı, maden ocakları, depremler, uçak kazaları, yıldırımların düşmesi gibi etkileri de arttırabilir aynı şekilde. Elektik- internet şebekelerinde sorunlar oluşabilir. Ya da cinsellikle ilgili konularda sıra dışı eylemler, gösterilerde olabilir. Siyasi atmosfer oldukça gergin olacak bu 10 gün. Özellikle HDP’nin zararlı çıkabileceği, yara alabileceği bir yeni ay olabilir bu.

Özellikle sağlık olarak, tansiyonunuza, kan-dolaşım sisteminize, baldırlarınıza, bacaklarınıza dikkat edin. Özellikle Mars’ın sert etkisinden dolayı, bacaklarda kırılmalar, ani tansiyon yükselmelerine bağlı zararlar, damar tıkanıklıkları, dolaşım sistemi sorunları tetiklenebilir.

Yeni Ay zamanı Orpheus ve Kassandra astreoidleri etkin olacak. Kassandra; işitme, konuşma, konferans verme, fikir ve inançları dile getirmek demektir. Demek ki birileri veya bir grup fikir ve inançlarını cesurca dile getirmeye çalışacak ve bunu yaparken ya bir saldırı, baskı, agresif bir enerjiyle karşılaşacak. Veya fikir ve inançlar dile gelirken agresif ve saldırgan bir tutum içinde olabilecek. Hem toplumsal hem de bireysel bazda bir takım açıklamalar yapılırken baskıcı ve agresif olmamaya özen gösterilmeli o halde. Bir diğer astreoid ise Orpheus. Bu ise, müzik, yas tutmak, ağıt yakmak, göz yaşı dökme anlamına gelir. Galiba yine genel olarak insanlığı üzecek, göz yaşlarına neden olacak toplumsal bir durum meydana gelebilir.

Yeni ay zamanı Orpheus ve Kassandra astreoidleri etkin olacak. Kassandra; işitme, konuşma, konferans verme, fikir ve inançları dile getirmek demektir. Demek ki birileri veya bir grup fikir ve inançlarını cesurca dile getirmeye çalışacak ve bunu yaparken ya bir saldırı, baskı, agresif bir enerjiyle karşılaşacak.

Bu Yeni Ay’ı Türkiye üzerinde değerlendirecek olur isek eğer; Yeni Ay Türkiye doğum haritasında 8. Ev dediğimiz bölgeye düşmekte. 8. Ev; faili meçhuller, ölümler, morglar, cesetler, yabancı hisse senetleri, borsa, tahvil, vergiler, ulusal borç, sigorta şirketleri, emeklilik maaşları, yabancı yatırımcılar, zam oranları demektir. Yeni Ay‘ın tam da bu bölgede yer alması, eki faili meçhul ölümlerle ilgili konular yeniden konuşulabilir, gündeme gelebilir. Aslında Sabancı cinayetinin zanlısının yakalanması pekte tesadüf değil açıkçası. Zira evrende tesadüfe yer yoktur.

Sözcü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları