loading
close
SON DAKİKALAR

LABEP, 'Eğitim ve Gelecek' paneli düzenledi

LABEP, 'Eğitim ve Gelecek' paneli düzenledi
Tarih: 24.09.2017 - 13:28
Kategori: Eğitim

Laik Bilimsel Eğitim Platformu'nun düzenlediği 'Eğitim ve Gelecek' konulu panel Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Laik Bilimsel Eğitim Platformu (LABEP)'nun düzenlediği 'Eğitim ve Gelecek' konulu panel Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel’in yaptığı programda, gazeteci yazar Mustafa Mutlu konuk konuşmacı olarak katıldı.

Yöneticiliğini Yeni Kuşak Köy Enstitütülüler Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Kemal Kocabaş’ın yaptığı panele; Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Çağdaş Kadınlar Derneği Temsilcisi Prof. Dr. Dilek Gözütok, Eğitim Sen MYK Üyesi ve Eğitim Sekreteri Özgür Bozdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Panelde, eğitim sistemindeki yanlışlar tartışıldı. Yeni müfredat ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın tarikatlarla işbirliği ele alındı. Yeni eğitim-öğretim yılında çocukları bekleyen tehlikeler konusunda anne ve babalara uyarılar yapıldı.

Konuşmaların ardından ise ‘çözüm önerileri’nin sunulduğu bir forum gerçekleştirildi.

Paneller Türkiye'nin çeşitli illerinde de yapılacak ve eğitim sistemindeki tehlikeler anlatılmaya devam edilecek. İkinci toplantısını 30 Eylül'de Bursa'da yapacak olan LABEP, sırasıyla 7 Ekim İzmir, 14 Ekim Ankara, 21 Ekim Eskişehir ve 11 Kasım’da Adana’da halkla buluşacak.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları