loading
close
SON DAKİKALAR

Leman Sam hakkında zorla getirme kararı

Leman Sam hakkında zorla getirme kararı
Tarih: 01.12.2015 - 15:01
Kategori: Sağlık, Yaşam

Kurban Bayramı'nda attığı 'Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor' tweeti nedeniyle hakkında dava açılan sanatçı Leman Sam hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Kurban Bayramı'nda attığı “Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor" tweeti nedeniyle hakkında dava açılan sanatçı Leman Sam hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Kurban Bayramı'nda attığı “Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor" tweeti nedeniyle mahkemelik olan Sanatçı Leman Sam'ın yargılanmasına başlandı. İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 24. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Leman Sam katılmazken, şikayetçi Buğra Ayan hazır bulundu.

Leman Sam'ın avukatı , müvekkilinin şehir dışı programı nedeniyle duruşmaya katılamadığını, müvekkilini bir sonraki duruşmada hazır edeceğini belirtti. Duruşmada söz alan şikayetçi Buğra Ayan, “Leman Sam'ın attığı tweet üzerine suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, “Sanık Leman Sam, kurban kesenlerin devletin terör örgütü saydığı bir örgütle aynı olduğunu söylüyor. Benim dini vecibelerimi yerine getirmemi terör örgütü olarak görüyor. Bundan rahatsız oldum. Ben terörist değilim. Şikayetçiyim. Davaya katılma talebim var" dedi.

Mahkeme, Leman Sam hakkında zorla getirme kararı çıkararak, duruşmayı Mart ayına erteledi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları