loading
close
SON DAKİKALAR

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'dan 'Çalışan Gazeteciler Günü' mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'dan 'Çalışan Gazeteciler Günü' mesajı
Tarih: 10.01.2019 - 11:19
Kategori: Yerel

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar "Bugün birçok meslek örgütü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamıyor.10 Ocak’ı işsiz bırakılmış, mesleğini yapamaz hale gelmiş gazetecilere adıyor" dedi. 

"Nitelikli bir basın, demokrasinin ve özgürlüklerin ayrılmaz parçası, çağdaş ve aydın toplamların temel taşıdır" diyen Ali Acar'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı şöyle: "Bu nedenle bir toplumda demokrasinin temellerinin sağlam olması için basının özgür olması şarttır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Basın milletin müşterek sesidir’ sözü gazetecilerimizin omuzlarındaki sorumluluğun önemini göstermesi adına son derece anlamlıdır. 

Ama ne yazık ki bu sene de Ocak ayında, akıllarımıza yitirdiğimiz gazetecilerimiz, aydınlarımız ve değişmeyen gazetecilik sorunları geliyor. Bugün birçok meslek örgütü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamıyor.10 Ocak’ı işsiz bırakılmış, mesleğini yapamaz hale gelmiş gazetecilere adıyor.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Marmaris basınına uzun yıllar emek vermiş ve bugün aramızda olmayan rahmetli büyüklerimizi saygıyla anıyor,  tüm basın emekçilerine insanca yaşamak ve çalışmak için tüm haklarını aldıkları, mesleklerini keyifle ve güvenle yaptıkları güzel günler diliyorum"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları