loading
close
SON DAKİKALAR

Mehmet Birlik, Yörüklerle Buluştu

Mehmet Birlik, Yörüklerle Buluştu
Tarih: 04.03.2015 - 13:14
Kategori: Yerel

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Birlik, Kemalpaşa Yörükler Derneği’ni ziyaret etti.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Birlik, Kemalpaşa Yörükler Derneği’ni ziyaret etti. 

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Birlik, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Kadın Kolları Başkanı Emine Barut ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar ile birlikte yaklaşık 800 üyesi bulunan Kemalpaşa Yörükler Derneği ziyaret etti. Yörüklerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Mehmet Birlik, iktidarın tarım politikaları nedeniyle Türkiye’de tarımın bitmek üzere olduğunu ve bunu en iyi kendisinin bildiğini belirtti.

“Çiftçimiz ayakta kalmak için büyük mücadele veriyor”

Çiftçinin ayakta kalabilmek için büyük mücadele verdiğini belirten Birlik, “en yüksek elektriği, en yüksek suyu ve tohumu kullanan çiftçimiz nasıl ayakta kalsın, rekabet etsin. Bu ülkede tarım biterse her şey biter. Tarım herkesi etkiliyor. Tarımla ilgili sorunları çok iyi biliyorum. Çünkü içindeyim, bende bir çiftçiyim. Sizlerden, içinizden biriyim. Tarımla uğraşanların rahatlayabilmesi için mutlaka üretim kooperatifleri ve şehirlerde ise tüketim kooperatifleri kurulmalı. Ayrıca Türkiye’de bir tek tarımla uğraşanların bir sendikası yok. Bunu çözmekte benim görevim” dedi.
“içimizden birinin milletvekili olmasını isteriz” 

Milletvekili aday adaylarının derneklerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Kemalpaşa Yörükler Derneği Başkanı Osman Cengiz, “içimizden birinin milletvekili olması isteriz ve bu bizi mutlu eder. Üretene sahip çıkan kişilere her zaman destek vermeye hazırız. 3 Mayıs tarihinde düzenleyeceğimiz Yörük Türkmen Şenliği’ne sizleri bekliyoruz” diye konuştu. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları