loading
close
SON DAKİKALAR

Meteoroloji: Şemsiyeleri hazırlayın

Meteoroloji: Şemsiyeleri hazırlayın
Tarih: 27.05.2015 - 13:32
Kategori: Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre, yurdun iç ve batı kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre, yurdun iç ve batı kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Karadeniz'in batısı ile Kastamonu ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, batı bölgelerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Karadeniz'in batısı ile Kastamonu ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum riski oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları