loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan'dan Mezitli'de dayanışma turu

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan'dan Mezitli'de dayanışma turu
Tarih: 06.02.2018 - 15:54
Kategori: Yerel

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmeye devam ediyor. Başkan Tarhan, siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, “Mezitli’de dayanışma ruhunun yüksek olduğunu biliyoruz. Bu bilinci koruyup geliştirmek, için gayret ediyoruz” şeklinde konuş...

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek adına çeşitli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Mezitli’de bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Tarhan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. İlçe ziyaretlerinde çiçek ve üzerinde Atatürk portesinin bulundu takvimi hediye eden Başkan Tarhan, belediye adına parti ayrımı yapmaksızın hizmetlerini kararlılıkla sürdürdüklerini dile getirdi.

DAYANIŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRİYORUZ

Ziyaretler esnasında ilçede özellikle huzurun ve mutluluğun sağlanması yönünde örnek oluşturmaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Tarhan, “Belediye olarak her bölgemize eşit hizmet sunmaya çalışıyoruz. Belediyemizin içinde ya da dışında hiçbir şekilde parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. İlçemizde dayanışma ruhunun yüksek olduğunu biliyorum. Bu bilinci koruyup geliştirmek için gayret ediyoruz. Bu yüzden çoğu zaman bu tür temaslarda bulunuyoruz” şeklinde konuştu. Partililerin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan, MHP İlçe Başkanı Serdar Soydan ve Ak Parti İlçe Başkanı İhsan Gültekin’e ve yönetimlerine misafirperverliği için teşekkürlerini sundu. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları