loading
close
SON DAKİKALAR

Mezitli'de yüzme heyecanı

Mezitli'de yüzme heyecanı
Tarih: 31.07.2015 - 18:40
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu’nda 7-14 yaş arası yüzme eğitimi alan kursiyerler sertifika heyecanı yaşadı.

Okulların tatile girmesiyle birlikte yaz tatilini boşa geçirmek istemeyen öğrenciler, Mezitli Belediyesi'ne bağlı eğitim havuzlarında spor yapmanın keyfini doyasıya yaşıyor. Yaşları 7 ile 14 arası olan kursiyerler, burada deneyimli eğitmenler tarafından yaklaşık 2 hafta süren eğitimlerinin sonuna geldi. Minikler sertifika töreni öncesi eğitim havuzunda yüzerek marifetlerini sergilediler. Kendilerini seyretmek amacıyla gelen aileler ve davetliler tarafından büyük alkış topladılar. Minik kursiyerler daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yeni Mahalle Muhtarı Ömer Kaykaç ve eğitmenleri tarafından sertifikalarını aldı. 

ÇOCUKLAR GÜVENLİ ELLERDE

Gerçekleşen sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, velilerin belediyeye olan güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tarhan, "Çocuklarınızı belediyemize bağlı havuzlarımıza güvenle teslim ediyorsunuz. Bizde sizlerin bu güveninizi kırmamak adına havuzlarımızda görev yapan kadromuza dikkat ediyor, temizliğine de önem veriyoruz. Çocuklarınız havuzlarımızda güvenli ellerde" şeklinde konuştu. 


15 GÜNDE YÜZMEYİ ÖĞRENİYORLAR

Değişik gruplarda yüzme kursu verildiğini hatırlatan Başkan Tarhan, "Minik kursiyerlerimiz, deneyimli antrenörler tarafından temel eğitimlerini alıyor. Eğitim havuzlarımızda sosyalleşmenin yanı sıra 15 günde yüzmeyi öğreniyorlar. Özverili çalışan yüzme antrenörlerimiz, burada yoğun gayret sarf ediyor. Havuzlarımızda görevli tüm antrenörlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNU BANA ENERJİ VERİYOR

Çocukların bulunduğu ortamlardan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Başkan Tarhan, "Davetli olarak birçok yere gidiyorum. Çocukların olduğu etkinliklere katıldığımda kendimi çok iyi hissediyorum. Onların mutluluğunu görmek oynayışlarını seyretmek bana enerji veriyor. Belediye olarak çocuklarımıza sahip çıkacağız. Onların geleceği adına belediye olarak güzel projelere ve etkinliklere imza atacağız" dedi. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları