loading
close
SON DAKİKALAR

MHP'de bir aday daha

MHP'de bir aday daha
Tarih: 25.05.2016 - 22:03
Kategori: Siyaset

21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

21. Dönem MHP Eskişehir Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayarak, MHP'nin seçimli olağanüstü kurultay kararına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Sazak açıklamasında, "1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tablo, ülkücü harekette, kongrenin artık bir zaruret haline geldiği inancını doğurmuştur. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı adayı olduğunu açıklayan Sazak açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin aldığı kongre kararını "MHP mensuplarının taleplerinin genel merkez tarafından yerine getirilmesi" olarak değerlendiriyoruz. Bununla birlikte, hukuki süreçle ilgili belirsizlik maalesef devam ediyor. Bu belirsizlik partimizi bir ayrışmaya götürmemelidir. Dava arkadaşlarımın da bu inançta olduğunu biliyorum. Mazimizin omuzlarıma yüklediği sorumluluğun gereği olarak, şahsımla ilgili adaylık açıklamasını önümüzdeki hafta yapacağım. Kongremizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum." 

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları