loading
close
SON DAKİKALAR

MHP Ümit Özdağ'ı da disipline sevk edecek

MHP Ümit Özdağ'ı da disipline sevk edecek
Tarih: 20.10.2016 - 16:48
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'parti disiplinine aykırı açıklamaları' nedeniyle Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın kuvvetle ihtimal disipline sevk edileceğini söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'parti disiplinine aykırı açıklamaları' nedeniyle Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın kuvvetle ihtimal disipline sevk edileceğini söyledi. Kongre tartışmaları sürecinde Genel Başkan adaylığını açıklayan Özdağ ise "Şimdilik değerlendirme yapmayacağım" dedi.

Al Jazeera'ye konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, belli çevrelerin MHP'nin görüş ve düşüncelerine karşı faaliyetler içine girdiğini, bunu parti içinde yapanlardan birinin ise Ümit Özdağ olduğunu söyledi.

'ÖZDAĞ'IN PARTİ DİSİPLİNİNİN DIŞINA ÇIKMASI DA DİKKATLERİMİZDEN KAÇMIYOR' 

Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in Merkez Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edilmesinin ardından, yine Genel Başkan adayları arasında yer alan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın da disiplin yolunda olmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yalçın, "Ümit Özdağ'ın parti politikalarının tersine gerek Halk TV'de gerek televizyon ve gazetelerde farklı görüşler beyan ederek parti disiplininin dışına çıkması da dikkatlerimizden kaçmıyor. Muhtemelen bu davranışlarından dolayı kendisi de disipline sevk edilecektir. Kuvvetle ihtimal sevk edilme ihtimali mevcuttur" diye konuştu. 

ÖZDAĞ: DEĞERLENDİRME YAPMAYACAĞIM 

Bu açıklamanın ardından Ümit Özdağ'ı arayan Al Jazeera, Özdağ'ın, Yalçın'ın açıklamasını kendilerinden Özdağ, "Şimdilik bir değerlendirme yapmayacağım" demekle yetindi.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları