loading
close
SON DAKİKALAR

Muğla'daki belediyelerden seçmene 24 Haziran mesajı

Muğla'daki belediyelerden seçmene 24 Haziran mesajı
Tarih: 13.06.2018 - 15:56
Kategori: Yurt

Muğla'nın Datça, Bodrum ve Marmaris ilçelerinin belediyeleri, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları esprili mesajlarla, tatilcilere 24 Haziran seçimlerinde sandığa gidip oylarını kullanmaları çağrısında bulundu.

24 Haziran seçimleri yaklaşırken, turistik ilçelerin belediyeleri de sosyal medyadan yaptıkları esprili paylaşımlarla, tatilcilerden sandığa gidip oylarını kullanmalarını istedi.

İlk olarak Datça Belediyesi, Twitter hesabından "Dikkat! 24 Haziran'da bütün plajlarımızda bakım var! Ama 25'inde herkesi bekleriz ; —) İyisi mi siz oyunuzu yerinde kullanıp, öyle gelin Datça'mıza. Biz en güzel anılarla dönmeniz için buradayız.." yazılı paylaşımda bulundu.

​Ardından benzer bir paylaşım Bodrum Belediyesi'nden geldi. Bodrum Belediyesi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda da "24 Haziran'da Bodrum'da boy vermeyin, sandıkta oy verin!" ifadesine yer verildi.

​Marmaris Belediyesinden de 24 Haziran'da yapılacak seçimler için bir çağrı geldi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Tatiliniz için cennet Marmaris'i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Marmaris'e yine gelin, her zaman gelin… Ancak, geleceğimiz için demokrasimiz için lüften, 24 Haziran'da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın" çağrısı yapıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları