loading
close
SON DAKİKALAR

Mustafa Demircan, Kadıköy Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylığını açıklayacak

Mustafa Demircan, Kadıköy Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylığını açıklayacak
Tarih: 20.10.2018 - 12:03
Kategori: Siyaset

Kadıköy Belediyesi’nde 1999-2014 yılları arasında başkan yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Demircan, Kadıköy CHP İlçe Başkanlığında düzenleyeceği bir basın toplantısı ile CHP Kadıköy Belediye Başkanı adaylığını açıklayacak.

Yerel seçimlerde CHP'den belediye başkan aday adayı olmak isteyen isimlerin başvuruları sürüyor. Kadıköy Belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Demircan, bugün CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı'nda düzenleyeceği bir basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak.  

"Sürdürülebilir ve ekoloji dostu bir Kadıköy vizyonu hedeflediğini belirten" Demircan'ın açıklamasında, artan gelir adaletsizliği ve yoksulluğa, bozulan toplum sağlığına, eğitim, ulaşım, yeşil alan başta olmak üzere yetersiz kalan altyapıya dikkat çekeceği; belediyenin ulaşım, kent planlama ve tasarımı ile akıllı şehir konularında ilgili sivil toplum örgütleri, meslek odaları, üniversiteler gibi kent ortaklarının da katılımıyla çözüm önerileri geliştirerek 'yaşanabilir bir Kadıköy' yaratma projesini açıklayacağı kaydedildi.

Demircan'ın basın açıklaması, bugün (20 Ekim 2018) saat 15.00'de Kadıköy CHP İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşecek.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Hikmet Karaman

Ben 50 yıldan beri chp nin peşinden koşan ve oy veren büyük bir aileden geliyorum.maalesef parti son yıllarda rayından çıktı,vatandaşla bağlar koptu sadece seçimden seçime hatırlanır oldu.o yüzden bundan böyle tüm aile efradımız oy kullanmayacağız

20.10.2018, 14:21
Yorum Yap

Facebook Yorumları