loading
close
SON DAKİKALAR

'Ne işin var karımla' tuzağı

'Ne işin var karımla' tuzağı
Tarih: 11.02.2012 - 19:46
Kategori: Gündem

Telefonda tanıştığı kadının daveti üzerine Antalya'ya gelen Manisalı işadamı Mehmet A., seviştikleri sırada eve gelen iki kişi tarafından önce dövüldü.

Olay polise başvuran demir tüccarı Mehmet A.’nın şikayetiyle ortaya çıktı. Yaklaşık 1 ay önce cep telefonuna gelen çağrı üzerine bir kadınla tanışıp arkadaşlığını ilerlettiğini belirten Mehmet A., kadının daveti üzerine de Antalya’ya geldiğini anlattı. 

Kadınla buluştuktan sonra Muratpaşa İlçesi’ndeki bir eve gittiklerini belirten Mehmet A., "Birlikte alkol aldıktan sonra sevişmeye başladık. Bu sırada kapı açıldı ve içeri iki erkek girdi. İçlerinden biri ’Sen kimsin, ne işin var benim karımla’ diyerek bana saldırdı. Dövdükten sonra tehdit edip yanlarında getirdiği iki senedi imzalattılar, üzerimde bulunan bir miktar para ve cep telefonumu gasp ettikten sonra beni bıraktılar" dedi.

Şikayet üzerine çalışma başlatan polis, önce Mehmet A.’nın kadınla gittiğini söylediği eve baskın düzenledi. Ancak evin boşaltılmış olduğunu gören polis, yaptığı araştırmada Berran Ç., Ahmet K. ve Yasin V.’yi saklandıkları adreslerde gözaltına aldı. Şüphelilerin kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda işadamına ait cep telefonu ve imzalattırdıkları 2 senet ele geçirildi. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı açıklandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları