loading
close
SON DAKİKALAR

Necati Yılmaz; 'Bugün İktidar yolculuğumuzda, Muhalefetteki son grup toplantımızdayız'

Necati Yılmaz; 'Bugün İktidar yolculuğumuzda, Muhalefetteki son grup toplantımızdayız'
Tarih: 31.03.2015 - 09:26
Kategori: Siyaset

Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Av. Necati Yılmaz; 'Bugün İktidar yolculuğumuzda, Muhalefetteki son grup toplantımıza katılıyoruz'

Milletvekili aday adaylığı için 2 bin 822 kişinin başvurduğu CHP’de, önseçim yapılan kentlerde resmi olmayan sonuçlara göre sıralama belli oldu. İzmir'den ön seçime giren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu büyük fark attı.

Ankara'da ön seçimde Ankara Eski il başkanı Av. Necati Yılmaz ve Ankara Milletvekili Alin Nazlıaka resmi olmayan sonuçlara göre ilk sıraları paylaştılar.

Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Av. Necati Yılmaz bugün yapılacak CHP Grup toplantısına bir çağrıda bulundu; Özgürlüklerin ve umudun ülkesini yaratmak üzere çıktığımız iktidar yolculuğunda 31 Mart Saat 13.30'da yapılacak olan Muhalefetteki son grup toplantımıza  birlikte katılıyoruz' dedi...

Necati Yılmaz; 'Bugün İktidar yolculuğumuzda, Muhalefetteki son grup toplantımızdayız'

Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Av. Necati Yılmaz açıklanan sonuçlardan sonra birlikte çalıştığı tüm yol arkadaşlarına ve CHP üyelerine, yöneticilerine yönelik bir teşekkür açıklaması yayınladı...

NE BAŞINDAYIZ YOLUN, NE DE SONUNDA !

Öncelikle; halkımızın ısrarlı talebi olarak ortaya çıkan, parti içi demokrasiyi işleten, üye katılımı ile ön seçim kararının 24 yıl sonra yeniden oluşmasını sağlayan örgütlerimize, MYK ve Parti Meclisi üyelerimiz ile Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na hepimizin adına teşekkür ediyorum.

Ön seçim sürecini varlıkları ile anlamlı ve değerli hale getiren, sevgili tüm aday adayı arkadaşlarımı coşkulu ve seviyeli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Kol kola yürüttüğümüz bu çabada diğer aday arkadaşlarıma destek veren, oy veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Şölen havasında geçen önseçim çalışmalarımıza ev sahipliği yapan, gece gündüz demeden bizleri üyelerimizle buluşturan, sandık başına gelip, demokratik üyelik haklarını kullanmaları için öncülük eden, başta Ankara İl Başkanımız Adnan KESKİN ve Yönetim Kurulu üyelerine, Akyurt, Bala, Çankaya, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Haymana, Mamak, Polatlı, Sincan ve Şereflikoçhisar ilçe Başkanlarımıza Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik kollarımıza, halkın iktidarı için mücadelemize gönülden katkı veren parti emekçilerimize teşekkür ediyorum.

Yapılan önseçimde verdikleri destek ve oyla beni liste başına taşıyıp, bir başka büyük onuru yeniden yaşatan partili yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 

Umudun ve özgürlüklerin Türkiye’sini Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında birlikte kuracağız. 
Birlikte Başaracağız.

Necati YILMAZ
CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları