loading
close
SON DAKİKALAR

Öğrenciler bu kampı çok sevdi

Öğrenciler bu kampı çok sevdi
Tarih: 04.08.2015 - 11:39
Kategori: Yerel

Öğrencileri sportif aktivitelere yönlendirmek ve doğa sevgisi aşılamak isteyen Karşıyaka Belediyesi, Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde ücretsiz ‘Yaz Kampı’ düzenledi.

Öğrencileri sportif aktivitelere yönlendirmek ve doğa sevgisi aşılamak isteyen Karşıyaka Belediyesi, Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde ücretsiz ‘Yaz Kampı’ düzenledi. Yamanlar’ın zirvesinde bir hafta doğayla baş başa kalan öğrenciler; spor, eğlence, eğitim ve renkli etkinliklerle dolu, unutamayacakları bir tatil geçirdi.

200 ÖĞRENCİ KATILDI

Karşıyaka Belediyesi, kent merkezine 20 dakika uzaklıktaki Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde gerçekleştirdiği ‘Yaz Kampı’ ile öğrencilere keyifli bir tatil armağan etti. Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliğe, 5’ten 12'nci sınıfa kadar çeşitli yaş gruplarından 200 öğrenci katıldı. 6 Temmuz’da başlayan kamp, gruplar halinde ve birer haftalık dönemlerle gerçekleştirildi.

YÜZEREK YORGUNLUK ATTILAR

Kamp boyunca bol bol voleybol, tenis, basketbol oynama fırsatı bulan, her sabah güne spor yaparak başlayan genç kampçılar, yorgunluklarını da tesisteki havuzda attı. Kültürel etkinlikler ve film gösterimleriyle keyifli vakit geçiren öğrenciler, ilk yardım gibi eğitimlerle yeni bilgi ve deneyimler edinme fırsatını yakaladı. Alanında deneyimli 7 eğitmenin eşliğinde gerçekleşen kampta, bir doktor ve bir görevli de hazır bulundu.

TATİL HEDİYESİ

Kampın açılış töreninde öğrencilerle bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımızın eğitimi ve derslerdeki başarılarının yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel gelişimlerine de büyük önem veriyoruz. Yıl boyunca okul ve dershanelerde sürekli çalışma içerisinde olan, sorumluluklarını yerine getiren öğrencilerimize güzel bir hediye vermek istedik. Günümüzün teknolojik bağımlılıklarından uzak, farklı bir tecrübe yaşatmayı hedefledik. Eğitime verdiği destekle Türkiye’ye rol model olan bir belediye olarak; çocuklarımızın geleceği, sağlıklı gelişimleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve spora yönelmeleri için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları