loading
close
SON DAKİKALAR

Öğrenciler Meclis'te

Öğrenciler Meclis'te
Tarih: 19.05.2017 - 15:09
Kategori: Gündem

Ulukışla İnkılap İlkokulu öğrencileri CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i, TBMM’deki makamında ziyaret etti

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM’de Ulukışlalı öğrencileri ağırladı. Ulukışla İnkılap İlkokulu öğrencileri, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i makamında ziyaret ederek ve parlamento çalışmalarını yakından izleme fırsatı buldu.

GÜRER ÖĞRENCİLERE TBMM’Yİ GEZDİRDİ

Niğde’nin Ulukışla ilçesindeki İnkılap İlkokulu’nun minik öğrencileri, beraberinde sınıf öğretmenleri Yusuf Kenan Türker ve Aynur Güzel Türker ile birlikte TBMM’yi ziyaret etti. Parlamento çalışmalarını yakından izleyen öğrenciler, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i de makamında ziyaret etti. Milletvekili Ömer Fethi Gürer, minik konuklarını TBMM’yi gezdirerek, meclis çalışmalarını anlatıp milletvekilinin görevlerini tanımladı.

“SİZLER DE BİRER ATATÜRK OLUN”

Ulukışlalı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, “Sizler bugünün küçükleri, yarının büyükleri olacaksınız. Cumhuriyetimizi kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 3 bin 997 kitap okumuştur. Okuyarak bilgiye ulaşmış, o dönemin zor şartlarında 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak, egemenliğin ve bağımsızlığın ilk meşalesini yakmıştır” dedi. Tek tek ilgilendiği çocuklara “sizler de birer Atatürk olun” diyen Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Sizler, cumhuriyetimizin, ülkemizin, demokrasimizin kısacası geleceğimizin teminatısınız. Okuyun, araştırın, çok çalışın” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Ulukışla İnkılap İlkokulu öğretmenleri Yusuf Kenan Türker ve Aynur Güzel Türker ile öğrenciler de yakın ilgi ve alakasından dolayı CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e teşekkür etti.



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları