loading
close
SON DAKİKALAR

Ömer Turan gözaltına alındı

Ömer Turan gözaltına alındı
Tarih: 22.09.2017 - 08:09
Kategori: Medya

Sosyal medyada her kesimden insanı hedef gösteren paylaşımlarda bulunan gazeteci Ömer Turan gözaltına alındı...

AKP’ye yakın kalemlerden Ömer Turan, gece saatlerinde gözaltına alındı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda daha önce birçok kişi hakkında yaptığı iddialı paylaşımlarla bilinen Ömer Turan gözaltına alındı. Gözaltı haberi Ömer Turan tarafından yönetilen Manset24.com'dan duyuruldu.

Yapılan açıklamada; 'Sitemiz Manset24.com'un genel yayın yönetmeni, Gazeteci Ömer Turan az önce gözaltına alındı. Ömer Turan'ın gözaltına alınma sebebi ise , sitemizde yayınlanan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la ilgili aşağıdaki haber olarak gösterildi. Manset24.com daha önce Emre Uslu, Önder Aytaç ve Mehmet Baransu'nun Hakan Fidan'ı öve öve bitiremediği şok tweetlere ulaşmıştı' dendi...

Turan son olarak yönettiği internet sitesinde, MİT Müsteşarını hedef alan paylaşımlarda bulunmuştu.

Ömer Turan, FETÖ tarafından 7 Şubat 2012'de tutuklanmak istenen ve 15 Temmuz günü ilk olarak hedefe konan MİT Müsteşarını, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla bir süredir FETÖ'nün üst yönetimiyle irtibatlı göstermeye çalışıyordu...

Gece gözaltına alınan Ömer Turan okurlarına bir mektup yolladı;

MİT müsteşarı Hakan Fidan'la ilgili olarak yazdığı için, dün gece savcılık kararıyla gözaltına alınan Manşet24 (Manset24.com) Genel yayın Yönetmeni, gazeteci Ömer Turan'dan mektub var.
Ömer Turan mektubunda "bu bir KÖZ operasyonudur. devletime ihanet etmedim, gizli bir belge yayılamadım. Devletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ölümüne bağlıyım." dedi.
İşte o mektub:
"Ben bir Türk evladı olarak, Türk devletinin bekâsı için elimden geleni yaptım, yapıyorum ve yapacağım. Bu uğurda ölmeyi ve hapse girmeyi çoktan göze aldım.
İnancım şudur; Devlet varsa her şeyin vardır, devlet yoksa hiç bir şeyin yoktur. Türk devleti ise varlıksal bir tehdit ile karşı karşıya.
Tehdit, dışardan ziyade, FETÖ gibi içerdeki hainlerden kaynaklanıyor. Ben Ömer Turan olarak bu hainleri ölüm pahasına deşifre ettim ve edeceğim. Hiç bir şey beni bu kararımdan vazgeçiremeyecek!
Bu gece, Hakan Fidan hakkında Manset24.com ‘da yazdığım bir yazıdan dolayı, gözaltına alındım, evim arandı, tutuklandım. Kararda hiç bir somut veri yok. Sadece Manşet24’teki yazıma vurgu yapılıyor. O yazıda ben, hiç bir şekilde Hakan Fidan’a hakaret etmiyor, devletin gizli bir belgesini paylaşmıyorum.
Sadece Emre Uslu, Önder Aytaç ve Mehmet Baransu’nun MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı öven twitlerini ve Önder Aytaç’ın bir yazısını paylaştım. Benim paylaştıklarım daha önce basına düşmüştü.
FETÖ üyeliğinden dolayı tutuklanmadım. Darbeyi Sayı Cumhurbaşkanımıza haber vermeyen ve Cumhurbaşkanımızın o gece ulaşamadığı Hakan Fidan hakkında Emre Uslu’nun övücü twitlerini attığım için tutuklandım.
Hakkımda iki defa FETÖ soruşturması açılmış (haberim olmadan). İkisinden de daha önce takipsizlik kararı aldım. Onu bildikleri için FETÖden kumpas kuramıyorlar, sadece bir yazıdan beni içeri atıyorlar.
Bu, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve FETÖ ile mücadele edenlere, hatta tüm milli unsurlara çekilmiş bir operasyondur. Yarından itibaren Ömer Turan’ı bile almışlarsa, FETÖ ile mücadele bitmiştir. Erdoğan ölümüne yanında duranlara sahip çıkmıyor algısı işlenecek.
Bu bir KÖZ operasyonudur.
Küs değilim, kızgın yada kırgın hiç değilim. Aksine gururluyum. Türk devletine ve Erdoğan’a olan sadakatimi hapse girerek ödüyorum.
Bu benim için bir şereftir.
Vallahi sonunda ölüm dahi olsa, bu kutlu davadan vazgeçmem!
YA DEVLET BAŞA, YA KUZGUN LEŞE
Ömer Turan


Ömer Turan'ın yaptığı bazı paylaşımlar;



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları