loading
close
SON DAKİKALAR

Operadaki Hayalet’e geri sayım başladı!

Operadaki Hayalet’e geri sayım başladı!
Tarih: 26.01.2015 - 13:55
Kategori: Kültür & Sanat

Müziğini Andrew Lloyd Webber‘ın yaptığı sözlerini Charles Hart ve Richard Stilgoe‘nin yazdığı Phantom of the Opera, zorlu Center’ın 2015 takviminde yerini aldı.

Gaston Leroux‘ın aynı isimli romanından uyarlanan müzikal, 1986 yılında perdesini ilk açtığında Londra’daydı. O zamandan bu zamana dünyanın sayısız ülkesini gezen müzikal 2011 yılına kadar 145 farklı şehirde yaklaşık 130 milyon kişi tarafından izlenilmişti. Finansal anlamda tarihin en başarılı müzikali olan Phantom of the Opera’nın dünya genelindeki hasılatı 5,6 milyar dolar olarak tahmin edilirken, Broadway’de gösterimde olan en uzun soluklu müzikal ünvanını da kazanmayı başarmıştı.

Cats ve Sond and Dance müzikallerinin yapımcısı Cameron Mackintosh‘ın Lloyd Webber’ın romanının daha uzun bir baskısıyla karşılaşması sayesinde ortaya çıkan romantik parça bir opera binasında masum bir kızın evi olarak bildiği operada yüzü çirkin ama sesi olan bir adamla tanışmasını konu alıyor.

Mayıs 2015’te Zorlu Center’da sahnelenecek müzikal için biletler satışa çıktı. Üstelik Ekim ayında yine Zorlu Center PSM’de gösterilecek Güzel ve Çirkin müzikaline de bilet alırsanız, bu iki yapımı %15 indirimle izleyebileceksiniz. Bence yerlerinizi şimdiden ayırın.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları